VAR: Έτοιμοι για τη γραμμή του οφσάιντ, αναζητείται ο χρηματοδότης

14:33 - 02/01/2020

Η εταιρεία που έχει αναλάβει το VAR στην Ελλάδα, έχει παρουσιάσει τις τρεις προσφορές για την 3D τεχνολογία της γραμμής του οφσάιντ και απομένει η τελική απόφαση, να γίνει η παραγγελία και απαιτείται ένας μήνας εκπαίδευσης και πιστοποίησης,λ εφόσον βρεθεί εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

VAR: Έτοιμοι για τη γραμμή του οφσάιντ, αναζητείται ο χρηματοδότης

Η εταιρεία που έχει αναλάβει το VAR στην Ελλάδα, έχει παρουσιάσει τις τρεις προσφορές για την 3D τεχνολογία της γραμμής του οφσάιντ και απομένει η τελική απόφαση, να γίνει η παραγγελία και απαιτείται ένας μήνας εκπαίδευσης και πιστοποίησης, εφόσον βρεθεί εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση. The post VAR: Έτοιμοι για τη γραμμή του οφσάιντ, αναζητείται ο χρηματοδότης appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

VAR: Έτοιμοι για τη γραμμή του οφσάιντ, αναζητείται ο χρηματοδότης

Η εταιρεία που έχει αναλάβει το VAR, έχει παρουσίασει τις λύσεις για να τοποθετηθεί μία τεχνολογία απο τα πιστοποιημένα προιόντα της FIFA στο ελληνικό πρωτάθλημα. Απομένει η τελική απόφαση και η παραγγελία, εφόσον εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση και απαιτείται ένας μήνας εκπαίδευσης. Οι 76 διαιτητές και βοηθοί της Super League 1 αποφάσισαν να κάνουν πίσω και να μην […] The post VAR: Έτοιμοι για τη γραμμή του οφσάιντ, αναζητείται ο χρηματοδότης appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)