Θεσσαλονίκη: 55χρονη έταζε προσλήψεις στο Δημόσιο – Απέσπασε τουλάχιστον 100.000 ευρώ

10:58 - 07/02/2022

Τουλάχιστον 100.000 ευρώ, με την υπόσχεση ότι θα μεσολαβήσει προκειμένου να προσληφθούν σε δημόσιο φορέα, κατάφερε να αποσπάσει μία 55χρονη σε συνολικά 21 περιπτώσεις. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η αστυνομία, από την συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, μετά από τη σύλληψη της 55χρονης Ελληνίδας για υπόθεση απάτης προέκυψε ότι, η δράστιδα κατά το χρονικό διάστημα από το 2016 έως και τον Ιούλιο του 2021 σε 21 περιπτώσεις κατάφερε με την ίδια μεθοδολογία να αποσπάσει το συνολικό χρηματικό ποσό των 77.390 ευρώ, ενώ το επιπλέον προσδοκώμενο όφελος από τις τελεσθείσες απόπειρες ανέρχεται στις 40.000 ευρώ περίπου. ΔΙΑΒΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: «Μαϊμού» εφοριακός έταζε θέσεις στο δημόσιο – Είχε αποσπάσει πάνω από 70.000 ευρώ

Η αστυνομία Θεσσαλονίκης προχώρησε στη εξιχνίαση κι άλλων περιπτώσεων απάτης με δράστιδα μια 55χρονη. Υπενθυμίζεται πως τον Ιούλιο, η 55χρονη συνελήφθη καθώς προσποιούμενη την εφοριακό εξαπάτησε 24χρονο και τους απέσπασε 10.000 ευρώ. Έκτοτε οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης διεξήγαγαν εξονυχιστική έρευνα για τη δήθεν εφοριακό.  Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε, η ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: «Μαϊμού» εφοριακός έταζε θέσεις στο δημόσιο – Είχε αποσπάσει πάνω από 70.000 ευρώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 55χρονη που έταζε θέσεις στο Δημόσιο – Είχε αποσπάσει 100.000 ευρώ

Συνελήφθη 55χρονη στη Θεσσαλονίκη, η οποία εξαπατούσε πολίτες τάζοντας θέσεις στο Δημόσιο. Χειροπέδες σε μία 55χρονη στη Θεσσαλονίκη, η οποία είχε καταφέρει να αποσπάσει τουλάχιστον 100.000 ευρώ εξαπατώντας άτομα που ήθελαν να προσληφθούν σε δημόσιο φορέα. Η συλληφθείσα είχε καταφέρει να εξαπατήσει συνολικά 21 άτομα, αποσπώντας το πελώριο ποσό, σύμφωνα με το grtimes. gr. Η γυναίκα δρούσε από το […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 55χρονη που έταζε θέσεις στο Δημόσιο – Είχε αποσπάσει 100.000 ευρώ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)