Ο Γιώργος Λιάγκας απαντάει στα ειρωνικά σχόλια του Snik: «Αν θέλει να έρθει να πιούμε έναν καφέ…»
11:40 - 07/02/2022
Στα ειρωνικά σχόλια μέσω Instagram του Snik θέλησε να απαντήσει ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της
To άρθρο Ο Γιώργος Λιάγκας απαντάει στα ειρωνικά σχόλια του Snik: «Αν θέλει να έρθει να πιούμε έναν καφέ…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιάγκας: Απαντά στο «γυμνοσάλιαγκας» του Snik και τον καλεί για καφέ
Μαίνεται ο «πόλεμος» μεταξύ του παρουσιαστή και του τράπερ.
Διαβάστε το στο Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά στον Snik: «Αγώνα μποξ εγώ δεν θα παίξω, δεν έχω παίξει ποτέ»
Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε το πρωί της Δευτέρας στον Snik και στα ειρωνικά σχόλια που έκανε ο τράπερ για τον παρουσιαστή στο Instagram.
Διαβάστε το στο thebest.grΟ Γιώργος Λιάγκας απαντά στον Snik: «Αγώνα μποξ εγώ δεν θα παίξω, δεν έχω παίξει ποτέ»
Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε το πρωί της Δευτέρας στον Snik και στα ειρωνικά σχόλια που έκανε ο τράπερ για τον παρουσιαστή […]
The post Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά στον Snik: «Αγώνα μποξ εγώ δεν θα παίξω, δεν έχω παίξει ποτέ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΟ Γιώργος Λιάγκας απαντά στον Snik: «Αγώνα μποξ εγώ δεν θα παίξω, δεν έχω παίξει ποτέ»
"Καταλαβαίνω ότι τον ενοχλεί επειδή είμαι χοντρός και βάζει μια φωτογραφία μου και λέει γυμνοσάλιαγκας", αναφέρει ο Γιώργος Λιάγκας.
Το άρθρο Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά στον Snik: «Αγώνα μποξ εγώ δεν θα παίξω, δεν έχω παίξει ποτέ» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΟ Γιώργος Λιάγκας απαντά στον Snik: "Αγώνα μποξ εγώ δεν θα παίξω, δεν έχω παίξει ποτέ"
"Καταλαβαίνω ότι τον ενοχλεί επειδή είμαι χοντρός και βάζει μια φωτογραφία μου και λέει γυμνοσάλιαγκας"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr