Η Ελένη Μενεγάκη σε μια προσωπική εξομολόγηση για τα τέσσερα παιδιά της
14:36 - 07/02/2022
Με αφορμή συζήτηση για την επιλόχειο κατάθλιψη που είχαν στην εκπομπή Ελένη, η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση […]
The post Η Ελένη Μενεγάκη σε μια προσωπική εξομολόγηση για τα τέσσερα παιδιά της appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση για τα τέσσερα παιδιά της
Η Ελένη Μενεγάκη άφησε άφωνος τους τηλεθεατές, καθώς κατά την διάρκεια της εκπομπής της, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τα τέσσερα παιδιά της. Η «βασίλισσα της τηλεόρασης» έκανε μια σπάνια εξομολόγηση με αφορμή μία συζήτηση που προηγήθηκε για την επιλόχειο κατάθλιψη. «Εγώ έκανα τέσσερα παιδιά. Ζορίστηκα στην πορεία, όταν τα παιδιά αρχίζουν και ξεπετάγονται και βγαίνουν άλλου είδους θέματα. Τσακωμοί, όχι εδώ αυτό… Αυτά ναι. Σε αυτά μπορεί να έχω πιεστεί κατά καιρούς, να έχω αισθανθεί ότι κάτι δεν πάει καλά», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, δήλωσε ότι «στις γέννες μου η αγωνία μου ήταν ότι θα προχωρήσει η εγκυμοσύνη και ότι θα φτάσω να πάρω στα χέρια μου ένα μωράκι. Μετά τη γ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Ελένη Μενεγάκη σε μια προσωπική εξομολόγηση για τα τέσσερα παιδιά της
“Εγώ έκανα τέσσερα παιδιά. Ζορίστηκα στην πορεία, όταν τα παιδιά αρχίζουν και ξεπετάγονται και βγαίνουν άλλου είδους θέματα”, εξομολογείται η Ελένη Μενεγάκη. Με αφορμή συζήτηση για την επιλόχειο κατάθλιψη που είχαν στην εκπομπή Ελένη, η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση για τα τέσσερα παιδιά της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Εγώ έκανα τέσσερα παιδιά. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΗ Ελένη Μενεγάκη σε μια προσωπική εξομολόγηση για τα τέσσερα παιδιά της
Με αφορμή συζήτηση για την επιλόχειο κατάθλιψη που είχαν στην εκπομπή Ελένη, η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση για τα τέσσερα παιδιά της....
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Ελένη Μενεγάκη σε μια προσωπική εξομολόγηση για τα τέσσερα παιδιά της
Διαβάστε το στο spoilersΗ Ελένη Μενεγάκη σε μια προσωπική εξομολόγηση για τα τέσσερα παιδιά της (video)
"Ζορίστηκα στην πορεία, όταν τα παιδιά αρχίζουν και ξεπετάγονται και βγαίνουν άλλου είδους θέματα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr