Συγκλονίζει ο πατέρας του Άλκη!

15:24 - 07/02/2022

«Ήταν ένα γεγονός που με έκανε συντρίμμια», λέει για τη στυγερή δολοφονία του γιου του, Άλκη, ο τραγικός γονέας. «Αυτό το λίγο χρονικό διάστημα προσπαθώ να μαζέψω τα συντρίμμια μου», δηλώνει στο newsit.gr ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη. «Ευτυχώς που η σύζυγός μου και η κόρη μου στάθηκαν πιο δυνατές από εμένα και με κράτησαν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο πατέρας του Άλκη : Τη βία θα την αντιμετωπίσουμε με αγάπη

Συγκλονίζει ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, Αριστείδης, ο οποίος σχεδόν μία εβδομάδα από τη δολοφονία του παιδιού βρίσκει τη δύναμη να μιλήσει για πρώτη φορά για το τραγικό περιστατικό που του άλλαξε τη ζωή. Το τηλεφώνημα του «Ε.Τ.» τον βρίσκει στο σπίτι του στη Βέροια. Εκεί, μαζί με τη σύζυγό του, Μελίνα, και την κόρη […] The post Συγκλονίζει ο πατέρας του Άλκη : Τη βία θα την αντιμετωπίσουμε με αγάπη appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

ΕΟΚ: «Συγκλονισμένοι από τη δολοφονία του Άλκη»

Οι Νίκος Νικολόπουλος και Ντίνος Σβερκούνος αναφέρθηκαν στη δολοφονία του νεαρού Άλκη στο περιθώριο της κλήρωσης του Final Four του Κυπέλλου Μπάσκετ. «Έχουμε μείνει όλοι συγκλονισμένοι από τη δολοφονία του νεαρού Αλκιβιάδη και ελπίζουμε η διοργάνωση να στεφθεί με επιτυχία. Γίνεται προσπάθεια να παντρέψουμε την εμπειρία των στελεχών της ομοσπονδίας με τη νέα διοίκηση. Η […] The post ΕΟΚ: «Συγκλονισμένοι από τη δολοφονία του Άλκη» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Στα δικαστήρια ο πατέρας και οι φίλοι του Άλκη

Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης έφτασαν πριν από λίγο ο πατέρας του Άλκη, οι δύο φίλοι του που δέχτηκαν την επίθεση και οι γονείς τους. Οι παραπάνω, μαζί με τον δικηγόρο τους Αλέξη Κούγια, αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της 7ης ανακρίτριας προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου, στην περιοχή Χαρίλαου. […] The post Στα δικαστήρια ο πατέρας και οι φίλοι του Άλκη appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»