«Είπα καλησπέρα στην Γκαλένα Βελίκοβα στο DWTS και δεν γύρισε να μου μιλήσει»

13:58 - 08/02/2022

Ο Αλέξανδρος Μπαχάριεφ κέρδισε το DWTS ως χορογράφος της Τζώρτζιας Γεωργίου. Ο γνωστός χορευτής προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής στην […] The post «Είπα καλησπέρα στην Γκαλένα Βελίκοβα στο DWTS και δεν γύρισε να μου μιλήσει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξανδρος Μπαχάριεφ: Είπα καλησπέρα στην Γκαλένα Βελίκοβα στο DWTS και δεν γύρισε να μου μιλήσει

«Όταν έμαθαν στο σχολείο ότι ξεκίνησα χορό μου έκαναν bullying, μου έβγαλαν παρατσούκλι και με έλεγαν στριπτιζού, με έσπρωχναν και με κλωτσούσαν», αναφέρει ο Αλέξανδρος Μπαχάριεφ. Ο Αλέξανδρος Μπαχάριεφ, ο νικητής του DWTS με την Τζώρτζια Γεωργίου, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα κι εξέφρασε το παράπονό του. «Όταν στο σχολείο μου έμαθαν ότι ... Περισσότερα To άρθρο Αλέξανδρος Μπαχάριεφ: Είπα καλησπέρα στην Γκαλένα Βελίκοβα στο DWTS και δεν γύρισε να μου μιλήσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Αλέξανδρος Μπαχάριεφ: "Είπα καλησπέρα στην Γκαλένα Βελίκοβα στο DWTS και δεν γύρισε να μου μιλήσει"

"Μου έβγαλαν την πρώτη μέρα παρατσούκλι, με έλεγαν στριπτιτζού"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο