Δανάη Μπάρκα: «Σκηνοθέτης μού είπε “Έτσι όπως είσαι τι ρόλους θα παίξεις;”»

14:40 - 08/02/2022

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Χρίστου Αντωνιάδη στην εκπομπή της, ο οποίος αποκάλυψε πως στο παρελθόν To άρθρο Δανάη Μπάρκα: «Σκηνοθέτης μού είπε “Έτσι όπως είσαι τι ρόλους θα παίξεις;”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δανάη Μπάρκα: Σκηνοθέτης μου είπε - «Έτσι όπως είσαι δεν θα κάνεις καριέρα»

Η παρουσιάστρια θυμήθηκε τα υποτιμητικά λόγια που είχε ακούσει μπροστά σε ολόκληρο τον θίασο

Διαβάστε το στο

Δανάη Μπάρκα: «Σκηνοθέτης μού είπε “έτσι όπως είσαι δεν θα κάνεις καριέρα”»

«Μου έχει συμβεί μπροστά σε πολύ μεγάλο θίασο και με πολύ υποτιμητικό τρόπο», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια και ηθοποιός.

Διαβάστε το στο

Δανάη Μπάρκα: Σκηνοθέτης μου είπε - «Έτσι όπως είσαι δεν θα κάνεις καριέρα»

Ο Χρίστος Αντωνιάδης με δηλώσεις του στο «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε ότι στο παρελθόν άνθρωπος από τον χώρο της μουσικής του είχε πει να χάσει κιλά αν θέλει να κάνει καριέρα και με αφορμή αυτό, η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε τη δική της ιστορία στο θέατρο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δανάη Μπάρκα: Σκηνοθέτης μού είπε "έτσι όπως παίζεις δεν πρόκειται να κάνεις καριέρα"

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό αμφισβήτησης στον αέρα του "Πάμε Δανάη"

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Δανάη Μπάρκα: Σκηνοθέτης μού είπε «έτσι όπως είσαι δε θα κάνεις καριέρα»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Η Μπάρκα καρφώνει γνωστό σκηνοθέτη – «Μου είπε έτσι όπως είσαι τι ρόλους θα παίξεις;»

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Χρίστου Αντωνιάδη στην εκπομπή της, ο οποίος αποκάλυψε πως στο παρελθόν υπήρξε άνθρωπος από τον χώρο της μουσικής που του... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Μπάρκα καρφώνει γνωστό σκηνοθέτη – «Μου είπε έτσι όπως είσαι τι ρόλους θα παίξεις;»

Διαβάστε το στο spoilers

Δανάη Μπάρκα: "Σκηνοθέτης μου είπε Έτσι όπως είσαι τι ρόλους θα παίξεις;"

"Εγώ πιστεύω ότι γενικά είναι σκληρή η βιομηχανία αυτή του θεάματος"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της