Survivor 5: Η φράση που ειπώθηκε στο ξενοδοχείο για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – «Μια π… πολυτελείας»
17:40 - 08/02/2022
Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής και φάνηκε έξαλλη με τη Βρισηίδα Ανδριώτου καθώς, όπως είπε, της μεταφέρθηκε από την Μυριέλα Κουρεντή πως είπε κάποια άσχημα πράγματα για εκείνη. «Ας ξεκινήσω με κάποια πράγματα που δεν τα έχω πει εδώ και καιρό. Κρατιέμαι και κρατιέμαι. Αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ειπωθούν. Η Μυριέλλα με τη Βρισηίδα, πριν μπούμε στο Survivor, τη μέρα που μείναμε στο ξενοδοχείο, ήταν μαζί στο δωμάτιο. Η Βρισηίδα είπε κάποια πράγματα για μένα πάρα πολύ άσχημα. Δεν μπορώ καν να τα πω τηλεοπτικά. Αυτό το ξέρω εγώ εδώ και ένα μήνα. Αποφάσισα να μην σπιλώσω το ποιόν κάποιου, να μην κάνω την κάκια
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor: Η φράση που ειπώθηκε στο ξενοδοχείο για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Μια π… πολυτελείας (Βίντεο)
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν έξαλλη με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, από αυτά που της αποκάλυψε η Μυριέλα Κουρεντή.
Διαβάστε το στο Survivor Spoiler: ΣΟΚ η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο ριάλιτι. Πόρνη Πολυτελέιας. Viral video
Σκληρό ριάλιτι εντός και εκτός του Αγίου Δομίνικου το φετινό survivor. Σοκαρίστικες είναι οι αποκαλύψεις που έφερε η εκπομπή του ΑΝΤ1 το πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά σχετικά με το τι ακριβώς διεμήφθη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μεταξύ της Βρισηίδας Ανδριώτου και τις Μυριέλλας Κουρεντή με την influencer και πρώην φίλη […]
The post Survivor Spoiler: ΣΟΚ η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο ριάλιτι. Πόρνη Πολυτελέιας. Viral video appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε το στο koolnews.gr