#Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Πλήθος επωνύμων στο πάρτι γενεθλίων της Χριστίνας Μηλιού – Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

govastileto.gr
Η Χριστίνα Μηλιού είχε γενέθλια και τα γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτι σε γνωστό κλαμπ στην Αθήνα. Φέτος, η Χριστίνα Μηλιού συμμετέχει στο J2US με παρτενέρ την ηθοποιό Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Στο πάρτι γενεθλίων όπως ήταν αναμενόμενο παρευρέθηκαν πολλοί από τους συμμετέχοντες στο φαντασμαγορικό σόου J2US. Μεταξύ άλλων η Μαλού Κυριακοπούλου, η Μαρία Καρλάκη, ο Κωνσταντίνος […]
18:00 12/04/2024

J2US: Μπάγια Αντωνοπούλου και Χρήστος Αντωνιάδης αποχώρησαν από το μουσικό σόου του Alpha

Newsbeast.gr
Με νέες μουσικές προκλήσεις ήρθαν αντιμέτωπο όλοι οι παίκτες του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο του μουσικού σόου που προβλήθηκε στον Alpha. Άλλοι έμελλε να κερδίσουν την προσοχή και την… βαθμολογία της κριτικής επιτροπής και άλλοι, όπως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, να απογοητεύσουν ιδιαίτερα με την προσπάθεια τους. Δίχως άλλο σε αυτό το επεισόδιο του πολύωρου σόου ξεχώρισε η στιγμή της Ζωής Παπαδοπούλου, λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, όταν και δεν έκρυψε την συναισθηματική της φόρτιση για την τραγωδία στα Τέμπη. «Θα ήθελα αυτό το τραγούδι να το αφιερώσουμε σε μια υπέροχη τραγουδίστρια, θα γινόταν δηλαδή τραγουδίστρια. Ένα κορίτσι το οποίο χάθηκε στα Τέμπη και στέλνω την
03:00 03/03/2024

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ό,τι πιο παράφωνο στο J2US. Καλύτερα να πήγαινε στο Survivor

koolnews.gr
Στην πληθωρική και πάντα λαμπερή σκηνή του J2US, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μαζί με την Χριστίνα Μηλιού πραγματοποίησαν την εμφάνισ τους, η οποία, δυστυχώς, δεν κατάφερε να συγκινήσει ούτε το κοινό ούτε τους κριτές. Η επιλογή του τραγουδιού «Φωτιά», που έχει γίνει επιτυχία στη φωνή της Ελένης Φουρέιρα και της Evangelia, φάνηκε να είναι μια τεράστια […] The post Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ό,τι πιο παράφωνο στο J2US. Καλύτερα να πήγαινε στο Survivor appeared first on Koolnews.gr.
00:58 03/03/2024

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η αντίδραση σε ερώτηση για τον γάμο της – «Γιατί γίνεται τέτοιος χαμός;»

tlife.gr
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Χριστίνα Μήλιου βρέθηκαν καλεσμένες στο Happy Day με αφορμή της συμμετοχή To άρθρο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η αντίδραση σε ερώτηση για τον γάμο της – «Γιατί γίνεται τέτοιος χαμός;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 26/02/2024

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Θεώρησα τραγικό που είπαν ότι χώρισα επειδή βγήκαμε χωριστά με τον σύντροφό μου»

tlife.gr
Η σχέση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο πριν λίγο To άρθρο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Θεώρησα τραγικό που είπαν ότι χώρισα επειδή βγήκαμε χωριστά με τον σύντροφό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 18/02/2024

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού

zappit.gr
Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης, μετά τις φήμες που υπήρξαν το τελευταίο […] The post Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού appeared first on Zappit.
19:00 12/02/2024

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ποίος χωρισμός; Με τον Κώστα Πηλαδάκη στα γενέθλια του Άρη Σοϊλέδη

koolnews.gr
Της φήμες περι χωρισμού διέψευσε η Ναυσικά Παναγιωτοκοπούλου πρώην παίκτρια του survivor όταν στα γενέθλια του συμπαίκτη της Αριστείδη Σοϊλέδη εμφανίστηκε με τον σύντροφό της Κώστα Πηλαδάκη! Η παρέα διασκέδασε αλλά έχει και αρκετό τρολάρισμα καθώς ούτε ο Άρης Σοϊλέδης έχει παντρευτεί με τη Μαρία Αντωνά, ούτε ο Πάνος Καλλίδης με την Ελεάνα Μάρκογλου αλλά […] The post Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ποίος χωρισμός; Με τον Κώστα Πηλαδάκη στα γενέθλια του Άρη Σοϊλέδη appeared first on Koolnews.gr.
17:58 10/02/2024

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Διαψεύδει στο TLIFE ότι χώρισε από τον Κώστα Πηλαδάκη

tlife.gr
Ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επρόκειτο να παντρευτούν το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο λόγω των To άρθρο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Διαψεύδει στο TLIFE ότι χώρισε από τον Κώστα Πηλαδάκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 05/02/2024

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Διασκέδασε στον Αντώνη Ρέμο χωρίς τον Κώστα Πηλαδάκη – Φωτογραφίες

tlife.gr
Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε πριν από λίγες To άρθρο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Διασκέδασε στον Αντώνη Ρέμο χωρίς τον Κώστα Πηλαδάκη – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 31/12/2023

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ζητά να ερωτηθεί για πολιτικά φαινόμενα δηλώντας μη ενημερωμένη να τα απαντήσει

zappit.gr
Σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο συνέλαβε η κάμερα του Πρωινού την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Ρωτώντας την, ωστόσο, για την ακύρωση του γάμου […] The post Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ζητά να ερωτηθεί για πολιτικά φαινόμενα δηλώντας μη ενημερωμένη να τα απαντήσει appeared first on Zappit.
20:00 30/11/2023

Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ: Βραδινή έξοδος με τους κουμπάρους τους στην Πλάκα

govastileto.gr
Μια βραδιά με τους κουμπάρους του πέρασαν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ. Το αγαπημένο ζευγάρι που μαζί έχει αποκτήσει μία κόρη, την Ελένη βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο και μαζί με τους κουμπάρους του, Κώστα Πηλαδάκη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Μαρία Μπεκατώτου, Αντώνη Αλεβιζόπουλο νυχτοπερπάτησαν. Τα τρία ζευγάρια της showbiz επέλεξαν τη μουσική σκηνή «Οδός […]
08:00 24/11/2023

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Χωρίς τον Κώστα Πηλαδάκη στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα – Φωτογραφίες

tlife.gr
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου με την Ελένη Φουρέιρα το βράδυ του Σαββάτου To άρθρο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Χωρίς τον Κώστα Πηλαδάκη στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 19/11/2023

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η μοναχική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες

tlife.gr
Σε μια μοναχική βόλτα το κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. To άρθρο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η μοναχική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 09/11/2023

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Είχαν πει ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Σεφερλή – Τσαβαλιά»

thecaller.gr
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και μέσα σε άλλα απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον Κώστα Πηλαδάκη.Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και μέσα σε άλλα απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον Κώστα Πηλαδάκη.«Εγώ με την σχέση μου είμαι μια χαρά, όχι δεν ισχύει ότι έχουμε χωρίσει. Δεν με ενοχλούν καθόλου αυτά τα δημοσιεύματα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. «Επειδή καθυστέρησε ο γάμος […]
09:00 27/10/2023

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: H τόπλες φωτογραφία από το ταξίδι της στην Ελβετία

govastileto.gr
Μία μίνι απόδραση αποφάσισε να κάνει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μετά από τις παραστάσεις στο θέατρο Άλσος. Εδώ και λίγες ημέρες, το μοντέλο και ηθοποιός βρίσκεται στην Ελβετία και περνάει στιγμές ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ωστόσο, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν πήγε με τον σύντροφο της Κώστα Πηλαδάκη, αλλά ταξίδεψε με τον καλό της φίλο […]
00:00 26/10/2023

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Γάμος γιοκ – Τι ακριβώς συμβαίνει;

koolnews.gr
Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη λέει ο θυμόσοφος λαός…και η λαϊκή σοφία τις περισσότερες φορές είναι σωστή! Κρίση φαίνεται να περνά τον τελευταίο καιρό η σχέση του Κώστα Πηλαδάκη με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με το μοντέλο να κυκλοφορεί μόνο τα περισσότερα βράδια. Το ζευγάρι την άνοιξη δήλωνε δημόσια πως θα παντρευτεί το καλοκαίρι που […] The post Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Γάμος γιοκ – Τι ακριβώς συμβαίνει; appeared first on Koolnews.gr.
10:58 14/10/2023

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Το love story, ο γάμος στη Μύκονο που αναβλήθηκε και τα σύννεφα στη σχέση

govastileto.gr
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης το φετινό καλοκαίρι θα αντάλλασσαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στη Μύκονο που είναι ένας από τους αγαπημένους τους καλοκαιρινούς προορισμούς. Ωστόσο το καλοκαίρι τέλειωσε και επίσημα και η ηθοποιός με τον επιχειρηματία τελικά δεν πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό τους γάμο στη Μύκονο. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε πρόσφατα στις […]
18:00 03/10/2023

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: «Το τελευταίο διάστημα “φουντώνουν οι φήμες” ότι περνούν κρίση»

tlife.gr
Τις πρόσφατες δηλώσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για τους λόγους που αναβλήθηκε ο γάμος της με τον To άρθρο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: «Το τελευταίο διάστημα “φουντώνουν οι φήμες” ότι περνούν κρίση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 02/10/2023

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εξομολογείται: «Έχω το σύνδρομο της μητέρας Τερέζας»

govastileto.gr
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! αναφέρθηκε στο σύνδρομο της… μητέρας Τερέζας που την διακρίνει καθώς την αδυναμία που είχε πάντα στα μεγαλύτερα αγόρια. «Έχω το σύνδρομο της μητέρας Τερέζας. Προσπαθώ όμως να το κρατώ σε ισορροπία. Γενικότερα νομίζω ότι έχω πολύ μεγάλη ενσυναίσθηση, μπορώ να μπω στη θέση του άλλου και να καταλάβω […]
15:00 05/09/2023

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Δεν θα το δέχονταν πολλοί, θα είχαν χωρίσει μαζί μου»

zappit.gr
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλομ με αφορμή την παράσταση που συμμετέχει στο θέατρο Άλσος. […] The post Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Δεν θα το δέχονταν πολλοί, θα είχαν χωρίσει μαζί μου» appeared first on Zappit.
19:00 03/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load