Θέμις Μπαζάκα: Ο θάνατος που την «έκανε πέτρα» – Η απόφαση να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά από 12 χρόνια

21:38 - 08/02/2022

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Σκοτεινή θάλασσα», Θέμις Μπαζάκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από 12 χρόνια, την ενασχόλησή της με την υποκριτική αλλά και την προσωπική ζωή της. Η Θέμις Μπαζάκα αναφέρθηκε αρχικά στον λόγο για τον οποίο επέστρεψε στην τηλεόραση έπειτα από 12 χρόνια με τη «Σκοτεινή θάλασσα»: «Σταμάτησα να κάνω τηλεόραση όταν άρχισε να “γλιστράει” σε μια περιοχή που δεν μου άρεσε. Μέσα στο lockdown άρχισα να βλέπω τηλεόραση και δουλειές που είχαν ενδιαφέρον, και είπα “Ωραία θα ήταν να μου έρθει κάτι“. Το ευχήθηκα και ήρθε. Και ήρθε μια σειρά που αγαπώ πολύ, που μου άρεσε από την α

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θέμις Μπαζάκα: Ο θάνατος που την «έκανε πέτρα» – Η απόφαση να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά από 12 χρόνια

Ηπρωταγωνίστρια της σειράς «Σκοτεινή θάλασσα», Θέμις Μπαζάκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από 12 χρόνια, την ενασχόλησή της με την υποκριτική αλλά και την προσωπική ζωή της. Η Θέμις Μπαζάκα αναφέρθηκε αρχικά στον λόγο για τον οποίο επέστρεψε στην τηλεόραση έπειτα από 12 χρόνια με […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας