Ν. Τζανάκης: Eμβολιασμός των παιδιών για το νέο σύνδρομο MIS-C

08:14 - 09/02/2022

O καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, μίλησε για την πορεία της πανδημίας και το νέο σύνδρομο MIS-C που αφορά τα παιδιά Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA είπε: «Νομίζω ότι μπορούμε πολύ…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζανάκης: Απαραίτητος ο εμβολιασμός των παιδιών για να μην πάθουν το σύνδρομο MIS-C

Συναγερμός έχει σημάνει στην επιστημονική κοινότητα για το σπάνιο σύνδρομο MIS-C, που έχει ήδη «χτυπήσει» περισσότερα από 100 παιδιά.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Τζανάκης: Απαραίτητος ο εμβολιασμός των παιδιών για να μην πάθουν το σύνδρομο MIS-C (VIDEO)

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα, το νέο σύνδρομο MIS-C που «χτυπάει» παιδιά και εφήβους που έχουν νοσήσει και ανησυχεί τους γονείς, αλλά και το πώς αναμένεται να προχωρήσουμε προς τις Απόκριες, το Πάσχα και το καλοκαίρι. «Πρέπει να προετοιμάσουμε την τουριστική σεζόν» «Νομίζω ότι μπορούμε πολύ προσεκτικά να κάνουμε ορισμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις, αποφεύγοντας τα πολλά – πολλά. Θα υπάρξει σίγουρα συνωστισμός και επίταση της πανδημικής έξαρσης. Αν είμαστε έτοιμοι να τα αποδεχτούμε αυτά, ας κάνουμε και το καρναβάλι. Νομίζω ότι πρέπει να προετοιμάσουμε το επόμενο διάστημα, την τουριστική σεζόν, να ει

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά