Ανέστης Βλάχος: Ξεσπά ο γιος του για τη διαθήκη - «Είναι πλαστή» (vid)
12:04 - 09/02/2022
Ο γιος του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής ξέσπασε ξανά για την εγκυρότητα της διαθήκης του πατέρα του, στρέφοντας τα βέλη του…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανέστης Βλάχος: Νέα εξέλιξη για τη διαθήκη του ηθοποιού
Νέα εξέλιξη με τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου. Ο δικηγόρος του Ηρακλή Βλάχου, μιλώντας στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” δήλωσε ότι «δεν αποκληρώνεται ο γιος του». “Ο Ηρακλής Βλάχος μου είχε μεταφέρει ότι τα γράμματα στη διαθήκη δεν είναι του πατέρα του, ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον γραφικό του χαρακτήρα. Εγώ δεν είμαι σε […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑνέστης Βλάχος: Νέα εξέλιξη για τη διαθήκη του ηθοποιού (VIDEO)
Νέα εξέλιξη με τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου. Ο δικηγόρος του Ηρακλή Βλάχου, μιλώντας στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” δήλωσε ότι «δεν αποκληρώνεται ο γιος του».
“Ο Ηρακλής Βλάχος μου είχε μεταφέρει ότι τα γράμματα στη διαθήκη δεν είναι του πατέρα του, ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον γραφικό του χαρακτήρα. Εγώ δεν είμαι σε θέση να κρίνω και να συγκρίνω. Αυτό το κάνει εξειδικευμένος γραφολόγος. Θα διοριστεί από τον Ηρακλή Βλάχο κάποια ειδική γραφολόγος για να εξετάσει τη διαθήκη τις επόμενες ημέρες” εξήγησε ο κ. Παπαναστασίου.
“Το δεύτερο κομμάτι που έχει αυτή τη διαθήκη και είναι ενδιαφέρον είναι ότι στο κείμενό της δεν αποκληρώνεται ο Ηρακλής Βλάχος. Αυτό αφήνει ένα ανοιχτό “παράθυρο” για τον Ηρακ
Διαβάστε το στο grtimes.gr