Χιόνια ξανά στο Άγιο Όρος (ΦΩΤΟ)

12:38 - 09/02/2022

Άγιο Όρος: Πυκνή χιονόπτωση σημειώθηκε χθες, Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου στο Άγιο Όρος. Παράλληλα στην περιοχή του Αγίου Όρους έπνεαν θυελλώδης άνεμοι, οι οποίοι προκάλεσαν την διακοπή των θαλασσίων συγκοινωνιών. Σήμερα ο καιρός στο Άγιο Όρος είναι αίθριος, τα χιόνια λιώνουν και οι συγκοινωνίες λειτουργούν κανονικά. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από τις Καρυές και το Πρωτάτο.

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χιόνια ξανά στο Άγιο Όρος (VIDEO)

Σήμερα ο καιρός στο Άγιο Όρος είναι αίθριος, τα χιόνια λιώνουν και οι συγκοινωνίες λειτουργούν κανονικά. Το άρθρο Χιόνια ξανά στο Άγιο Όρος (VIDEO) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Άρνισσα: Τρένο… στούκαρε με δέντρο! (ΦΩΤΟ)

Οδηγός επιβατηγού τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκης-Φλώρινας, χθες το απόγευμα, είδε το αναπάντεχο! Ένα δέντρο να έρχεται πάνω στα τζάμια και να διαλύει την μπροστινή πλευρά! Στο ύψος της Άρνισσας, οι θυελλώδεις άνεμοι παρέσυραν δέντρο, ενώ το τρένο βρισκόταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα να προκληθούν- ευτυχώς- μόνο υλικές ζημιές. Το τρένο επέστρεψε στην Έδεσσα, από όπου και οι φωτογραφίες του Δημήτρη Ευθυμιάδη. Πηγή: logospellas.gr ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο Ζάγκρεμπ ο Κ. Μητσοτάκης-Ξεκίνησε η συνάντηση με τον Κροάτη ομόλογό του Κορωνοϊός: Εκτός ΜΕΘ ο 11χρονος με το σύνδρομο MIS-C Κεντρική Μακεδονία: Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες Γεροτζιάφας: Πολλοί και καλοί οι γιατροί στην

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο