Κώστας Παπαχλιμίντζος: «Πήγαν να πούνε το επώνυμό μου και πόνεσαν τα μάτια τους»
18:56 - 09/02/2022
Ο Κώστας Παπαχλιμίντζος κι η Χριστίνα Βίδου ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […]
The post Κώστας Παπαχλιμίντζος: «Πήγαν να πούνε το επώνυμό μου και πόνεσαν τα μάτια τους» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Παπαχλιμίντζος: Πήγαν να πούνε το επώνυμό μου και πόνεσαν τα μάτια τους
«Επίσης κανένας δεν πρόκειται να με μπερδέψει με άλλον»
Διαβάστε το στο Κώστας Παπαχλιμίντζος: Έλεγα το επώνυμό μου στους Άγγλους και έβλεπα τον πόνο στα μάτια τους
Όσα ανέφερε ο Κώστας Παπαχλιμίντζος. Ο Κώστας Παπαχμλιμίντζος κι η Χριστίνα Βίδου ήταν καλεσμένοι στο Στούντιο 4 και μίλησαν για την τηλεοπτική τους συνεργασία στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ “Συνδέσεις”. Παράλληλα ο δημοσιογράφος έκανε αναφορά και τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν αρκετοί με το επίθετό του, όπως οι καθηγητές που είχε στην Αγγλία. «Πήγα να κάνω ... Περισσότερα
To άρθρο Κώστας Παπαχλιμίντζος: Έλεγα το επώνυμό μου στους Άγγλους και έβλεπα τον πόνο στα μάτια τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κώστας Παπαχλιμίντζος: "Πήγαν να πούνε το επώνυμό μου και πόνεσαν τα μάτια τους"
"Επίσης κανένας δεν πρόκειται να με μπερδέψει με άλλον"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr