Θοδωρής Αθερίδης: «Πέρασα κατάθλιψη στην καραντίνα, πήρα αντικαταθλιπτικά»
08:42 - 10/02/2022
Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν αν έχει περάσει κάποια περίοδο κατάθλιψης, ο Θοδωρής Αθερίδης εξομολογήθηκε πως αυτό του συνέβη την περίοδο […]
The post Θοδωρής Αθερίδης: «Πέρασα κατάθλιψη στην καραντίνα, πήρα αντικαταθλιπτικά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θοδωρής Αθερίδης: Aντιμετώπισα την καραντίνα με αντικαταθλιπτικά (Βίντεο)
Ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε χωρίς περιστροφές για τον κοροναϊό, την κατάθλιψη αλλά και την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.
Διαβάστε το στο Θοδωρής Αθερίδης: Δεν γίνονται όλα με διαλογισμό, πήρα αντικαταθλιπτικά
«Υπάρχουν κάποιοι που τα καταφέρνουν, αλλά όχι όλα», λέει ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο Θοδωρής Αθερίδης εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους πως πέρασε κατάθλιψη στην καραντίνα. «Ζορίστηκα γιατί δούλευε ο φόβος κάπου μέσα μου υπόγεια, ενώ ήμουν ψύχραιμος απέξω κι έκανα πονοκεφάλους. Από το πρώτο καλοκαίρι της πανδημίας έκανα πονοκεφάλους που δεν είχα ποτέ. Το αντιμετώπισα με φάρμακα ... Περισσότερα
To άρθρο Θοδωρής Αθερίδης: Δεν γίνονται όλα με διαλογισμό, πήρα αντικαταθλιπτικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Η εξομολόγηση του Θοδωρή Αθερίδη: «Πέρασα κατάθλιψη στην καραντίνα, πήρα αντικαταθλιπτικά»
Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης...
Διαβάστε το στο ZouglaΘοδωρής Αθερίδης: «Την καραντίνα την αντιμετώπισα με αντικαταθλιπτικά»
Ο ηθοποιός μιλά για τον κοροναϊό, την κατάθλιψη αλλά και τη για την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.
Διαβάστε το στο Η εξομολόγηση του Θοδωρή Αθερίδη: «Πέρασα κατάθλιψη στην καραντίνα, πήρα αντικαταθλιπτικά»
Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων εάν έχει περάσει κάποια περίοδο κατάθλιψης.
Τότε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΟ Θοδωρής Αθερίδης εξομολογείται: «Πέρασα κατάθλιψη στην καραντίνα, πήρα αντικαταθλιπτικά»
Δημοσιογράφοι και κάμερες βρέθηκαν στην κοπή πίτας στο Μικρό Παλλάς, όπου συνάντησαν μεταξύ άλλων τον Θοδωρή Αθερίδη. Ο ηθοποιός και δημιουργός εξομολογήθηκε ότι ζορίστηκε πολύ την περίοδο της καραντίνας, λέγοντας: «Ζορίστηκα γιατί δούλευε ο φόβος κάπου μέσα μου υπόγεια, ενώ ήμουν ψύχραιμος απέξω κι έκανα πονοκεφάλους. Από το πρώτο καλοκαίρι...
The post Ο Θοδωρής Αθερίδης εξομολογείται: «Πέρασα κατάθλιψη στην καραντίνα, πήρα αντικαταθλιπτικά» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΘοδωρής Αθερίδης: Η δύσκολη περίοδος που βίωσε – «Πήρα αντικαταθλιπτικά»
Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στην κοπή της πίτας της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας» στο
To άρθρο Θοδωρής Αθερίδης: Η δύσκολη περίοδος που βίωσε – «Πήρα αντικαταθλιπτικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΘοδωρής Αθερίδης: Η δύσκολη περίοδος και τα αντικαταθλιπτικά
Ο Θοδωρής Αθερίδης σχολίασε την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη η οποία ξεκινά
Διαβάστε το στο topontiki.grΘοδωρής Αθερίδης: Άνοιξε σαμπάνιες στην κοπή της πίτας στο θέατρο Μικρό Παλλάς
Την πίτα τους έκοψαν οι συντελεστές της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας» στο θέατρο Μικρό Παλλάς.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο gossip-tv.grΘ.Αθερίδης: «Στην πρώτη καραντίνα αναγκάστηκα να ξεκινήσω τα αντικαταθλιπτικά»
Ο γνωστός ηθοποιός, Θοδωρής Αθερίδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων, μίλησε για την δύσκολη περίοδο που βίωσε.
Ειδικότερα, στο περιθώριο της κοπής της πίτας της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας», ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι στην πρώτη καραντίνα αναγκάστηκε να ξεκινήσει τα αντικαταθλιπτικά.
«Βεβαίως έχω περάσει περίοδο κατάθλιψης. Ζορίστηκα όταν ήρθε ο κορωνοϊός, δούλευε ο φόβος μέσα μου και έκανα πονοκεφάλους. Από το πρώτο καλοκαίρι της πανδημίας. Δεν είχα ποτέ πονοκεφάλους. Το αντιμετώπισα με φάρμακα, αντικαταθλιπτικά. Τώρα είμαι μια χαρά. Δεν γίνονται όλα με διαλογισμό», είπε αρχικά.
Επίσης, αναφέρθηκε στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη: «Με τη δίκη του Λιγνάδη τελειώνουν τα ψέματα. Ξεκινά
Διαβάστε το στο pronews.grΘοδωρής Αθερίδης: «Την καραντίνα την αντιμετώπισα με αντικαταθλιπτικά»
Για την δύσκολη περίοδο που βίωσε μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης. Στο περιθώριο της κοπής της πίτας της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας», ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι στην πρώτη καραντίνα αναγκάστηκε να ξεκινήσει τα αντικαταθλιπτικά. «Βεβαίως έχω περάσει περίοδο κατάθλιψης. Ζορίστηκα όταν ήρθε ο κοροναϊός, δούλευε ο φόβος μέσα μου και έκανα πονοκεφάλους. Από το πρώτο καλοκαίρι της πανδημίας. Δεν είχα […]
Διαβάστε το στο dete.grΘοδωρής Αθερίδης: «Πέρασα κατάθλιψη στην καραντίνα, πήρα αντικαταθλιπτικά»
"Δεν γίνονται όλα με διαλογισμό. Υπάρχουν κάποιοι που τα καταφέρνουν, αλλά όχι όλα", σημειώνει
Διαβάστε το στο patrasevents.gr