Κώστας Μαρκόπουλος : Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος – ΒΙΝΤΕΟ

10:46 - 10/02/2022

Με δελτίο Τύπου και βίντεο-παρουσίαση ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος ο Κώστας Μαρκόπουλος. Όπως σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες μέρες ο πρώην βουλευτής με ΝΔ και ΑΝ.ΕΛ θα ανακοίνωνε σήμερα την… κάθοδο του στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και παρότι απέχουν 20 ακόμη μήνες. “Το 2022 κομματικός εναγκαλισμός στην τοπική αυτοδιοίκηση μοιάζει μάλλον με παλαιοκομματικός εναγκαλισμός που εύχομαι τα κόμματα να την εγκαταλείψουν…” σημειώνει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: “Καταθέτω σήμερα την κομματική μου ταυτότητα χωρίς να αρνούμαι το παρελθόν το οποίο κρίνεται από όλους τους πολίτες για να έχω την δύναμη να σας

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Μαρκόπουλος: Γιατί θα είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Η Στερεά Ελλάδα οφείλει στους πολίτες της ένα καλύτερο, πιο στιβαρό μέλλον, με ισχυρή διοίκηση, ανάπτυξη και υλοποίηση μεγάλων έργων, ενεργή παρουσία στα κέντρα λήψης αποφάσεων, μεγαλύτερη χρηματοδότηση και μεγαλύτερη προβολή, όπως αρμόζει σε μια πραγματικά ισχυρή Περιφέρεια. Δεσμεύομαι προσωπικά για τη χάραξη της κοινής πορείας προς την ευμάρεια. Στοχευμένα. Δυναμικά. Συλλογικά. Έμπρακτα. Αυτά μεταξύ […] The post Κώστας Μαρκόπουλος: Γιατί θα είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

Συνδέεται όλη η Ελλάδα! Δεκάδες Δήμοι θα μεταδώσουν σε live streaming – Πώς θα δούμε τη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη

Τάραξε τους Λαμιώτες στα τηλέφωνα… Λογιστής “μαϊμού” έψαχνε θύματα με δόλωμα το market pass

Σε σοκ η Λαμία μετά τον θάνατο του 39χρονου στο πατρικό του – τον βρήκε νεκρό η μητέρα του, “… δεν είχε ψυχολογικά”!

Λαμία: Στις 27 του μήνα η καταβολή αποδοχών στις νέες σχολικές καθαρίστριες

Στερεά Ελλάδα: Eργατικό ατύχημα – Απορριμματοφόρο συνέθλιψε το πόδι εργαζομένου

Λαμία: 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής