Σάκης Ρουβάς για τον μαθητή στο Ίλιον: «Πριν από μένα φορούσαν φούστα από την αρχαιότητα»
13:10 - 10/02/2022
Ο Σάκης Ρουβάς έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε τόσο για τον αδερφό του
To άρθρο Σάκης Ρουβάς για τον μαθητή στο Ίλιον: «Πριν από μένα φορούσαν φούστα από την αρχαιότητα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάκης Ρουβάς για τον μαθητή στο Ίλιον: Φορούσαν και πριν από μένα φούστα, από την αρχαιότητα
Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Σάκη Ρουβά ο οποίος ρωτήθηκε για το περιστατικό με τον μαθητή στο Μουσικό Σχολείο του Ίλιον ο οποίος πήγε με φούστα στην τάξη κι ο καθηγητής του φέρεται να τον αποκάλεσε «ντροπή της κοινωνίας». Η δημοσιογράφος της εκπομπής θέλησε το σχόλιο του Σάκη Ρουβά καθώς ήταν ένας από τους πρώτους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz που φόρεσε δημόσια φούστα σε show του. «Φορούσαν και πριν από ‘μένα φούστα, από την αρχαιότητα. Για τον καθηγητή πρέπει να επιληφθούν οι άνθρωποι που τον έχουν διορίσει και να συζητήσουν σχετικά», είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς. Στην συνέχεια, ο Σάκης Ρουβάς αναφέρθηκε και στον αδερφό του, Απόστολο οποίος αυτό το διάστη
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣάκης Ρουβάς για τον μαθητή στο Ίλιον: «Φορούσαν και πριν από εμένα φούστα, από την αρχαιότητα κιόλας» (VIDS)
Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο εν λόγω περιστατικό, αφού παλιότερα είχε δεχτεί και εκείνος αρνητικά σχόλια, επειδή είχε «τολμήσει» να φορέσει φούστα σε εμφάνισή του σε μαγαζί που τραγουδούσε. «Φορούσαν και πριν από εμένα φούστα, από την αρχαιότητα. Για τον καθηγητή πρέπει να επιληφθούν οι άνθρωποι που τον έχουν διορίσει και να συζητήσουν σχετικά», είπε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣάκης Ρουβάς για τον μαθητή στο Ίλιον: Πριν από μένα φορούσαν φούστα από την αρχαιότητα
Το σχόλιο του Σάκη Ρουβά για τον μαθητή στο Ίλιον που πήγε στο σχολείο με φούστα.
Διαβάστε το στο thetoc.grΣάκης Ρουβάς για τον μαθητή στο Ίλιον: "Πριν από μένα φορούσαν φούστα από την αρχαιότητα"
"Για τον καθηγητή πρέπει να επιληφθούν οι άνθρωποι που τον έχουν διορίσει και να συζητήσουν"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΡουβάς υπέρ μαθητή στο Ίλιον: «Φορούσαν και πριν από εμένα φούστα, από την αρχαιότητα κιόλας»
Ρουβάς υπέρ μαθητή στο Ίλιον: «Φορούσαν και πριν από εμένα φούστα, από την αρχαιότητα κιόλας» Για το περιστατικό με τον μαθητή που φόρεσε φούστα σε σχολείο στο Ίλιον αλλά και τη συμμετοχή του αδελφού του στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor μίλησε ο Σάκης Ρουβάς στην εκπομπή Super Κατερίνα. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο εν λόγω περιστατικό, […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr