Ελένη Μενεγάκη: «Αν μου έλεγε ότι ήταν οικονομικό το θέμα, σήκωνα τα χέρια ψηλά»

14:48 - 10/02/2022

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για τους ηθοποιούς που αφήνουν δουλειές στο θέατρο για To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: «Αν μου έλεγε ότι ήταν οικονομικό το θέμα, σήκωνα τα χέρια ψηλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Μενεγάκη: Αν μου έλεγε ότι ήταν οικονομικό το θέμα, σήκωνα τα χέρια ψηλά

Μεγάλη συζήτηση έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τους ηθοποιούς οι οποίοι αποχωρούν από θεατρικές παραστάσεις προκειμένου να συμμετάσχουν σε reality ώστε να έχουν οικονομικές απολαβές. Η Ελένη Μενεγάκη, στον «αέρα» της εκπομπής «Ελένη» με αφορμή τις δηλώσεις της Λουκίας Πιστιόλα στη θεατρική παράσταση η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Πάνου Νάτση, θέλησε να αναφερθεί σε δικούς της παλιότερους συνεργάτες. «Για να βγάζει χρήματα δούλευε σε τρεις και τέσσερις δουλειές, γιατί οι ηθοποιοί, ειδικά οι νέοι παίρνουν 100 ευρώ τον μήνα, μικτά, στα πρώτα τους βήματα» είπε μεταξύ άλλων η Λουκία Πιστιόλα. Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις η Ελένη Μενεγάκη άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση με τ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η αποκάλυψη της Μενεγάκη: «Αν μου έλεγε ότι ήταν οικονομικό το θέμα, σήκωνα τα χέρια ψηλά»

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε την απόφαση των ηθοποιών που αφήνουν το θέατρο για να συμμετάσχουν σε ένα ριάλιτι και έκανε μία αποκάλυψη. Το άρθρο Η αποκάλυψη της Μενεγάκη: «Αν μου έλεγε ότι ήταν οικονομικό το θέμα, σήκωνα τα χέρια ψηλά» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ελένη Μενεγάκη: "Αν μου έλεγε ότι ήταν οικονομικό το θέμα, σήκωνα τα χέρια ψηλά"

"Δηλαδή αυτό το κατανοούσα πάντα και το κατανοώ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της