Συγκλονίζει ο Χάρης Ρώμας για τη Ρένα Παγκράτη: «Μας έλεγε… δεν έχω δουλειά, δεν έχω ζωή»
15:14 - 10/02/2022
Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια ενός φίλου και συναδέλφου του, […]
The post Συγκλονίζει ο Χάρης Ρώμας για τη Ρένα Παγκράτη: «Μας έλεγε… δεν έχω δουλειά, δεν έχω ζωή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλόνισε ο Χάρης Ρώμας για τη Ρένα Παγκράτη: «Έλεγε, δεν έχω δουλειά, πέθανε στο τιμόνι
Ο Χάρης Ρώμας συγκλόνισε με τα όσα ανέφερε για τη Ρένα Παγκράτη που είχε αυτοκτονήσει.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΧάρης Ρώμας: Η Ρένα Παγκράτη μας χτύπαγε την πόρτα και μας έλεγε «δεν έχω δουλειά, δεν έχω ζωή»
Στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» βρέθηκε καλεσμένος ο Χάρης Ρώμας το μεσημέρι της Πέμπτης (10/02) και αναφέρθηκε στη δύσκολη πορεία των ηθοποιών οι οποίοι πολλές φορές αναγκάζονται να κάνουν πολλές δουλειές για να επιβιώσουν. Ο Χάρης Ρώμας εξήγησε πως πολλές φορές βάζει «φρένο» στους νέους ηθοποιούς, όχι για να τους κόψει τα φτερά αλλά για να μπορέσει να τους προειδοποιήσει για τις δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν. Ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε σε συνάδελφο του που του είχε χτυπήσει την πόρτα για να βρει δουλειά αλλά και στη Ρένα Παγκράτη. «Πρέπει να βάζεις ένα όριο και αυτό το κατάλαβα τη μέρα που έμαθα ότι πέθανε ένας φίλος μου, αρκετά γνωστός ηθοποιός που έπαιζε σε σαπουνόπερες κυρίω
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυγκλονίζει ο Χάρης Ρώμας για τη Ρένα Παγκράτη: «Μας έλεγε… δεν έχω δουλειά, δεν έχω ζωή»
Ο Χάρης Ρώμας εξομολογείται και για την απώλεια ενός πολύ καλού του φίλου. Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια ενός φίλου και συναδέλφου του, αλλά και στη Ρένα Παγκράτη, συγκλονίζοντας με την εξομολόγησή του. «Πρέπει να βάζεις ένα όριο και αυτό το κατάλαβα τη μέρα που […]
Διαβάστε το στο irafina.gr