Ιταλία - κορωνοϊός: «Δεν θα προχωρήσουμε άμεσα σε χορήγηση τέταρτης δόσης»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιταλία – Covid-19: «Δεν θα προχωρήσουμε άμεσα σε χορήγηση τέταρτης δόσης»
Ο υπεύθυνος του Ιταλικού Οργανισμού Φαρμάκων Νικόλα Μαγκρίνι, μιλώντας στην δημόσια τηλεόραση της Rai, τόνισε ότι οι υγειονομικές αρχές της χώρας δεν θα προχωρήσουν άμεσα σε χορήγηση τέταρτης δόσης του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.
Αντί τέταρτης δόσης ο Νικόλα Μαγκρίνι πρόσθεσε ότι στόχος είναι να υπάρξει «μια αναμνηστική δόση, η οποία ελπίζεται ότι θα γίνεται μια φορά τον χρόνο». «Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά της covid-19 ξεπέρασε τις αρχικές μας προσδοκίες», υπογράμμισε ο Μαγκρίνι.
Παράλληλα, τις τελευταίες επτά ημέρες τα κρούσματα κορωνοϊού μειώθηκαν στην Ιταλία κατά 27,9%, σύμφωνα με το επιστημονικό ίδρυμα Gimbe. Οι εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό στους νοσοκομειακούς θαλάμους μειώθη
Διαβάστε το στο grtimes.gr