Του Αγίου Χαραλάμπους σήμερα: Το θαύμα στα Φιλιατρά- Πώς έσωσε την πόλη

18:10 - 10/02/2022

Του Αγίου Χαραλάμπους σήμερα: Το θαύμα στα Φιλιατρά- Πώς έσωσε την πόλη Μεγάλη γιορτή για την Ελλάδα αλλά και την Ορθοδοξία αποτελεί η 10η Φεβρουαρίου, ημέρα που τιμάται ο Άγιος Χαράλαμπος. Με χιλιάδες ανθρώπους να γιορτάζουν το όνομα τους σήμερα αξίζει να αναφερθούμε τόσο στον βίο του Αγίου όσο και στο περίφημο θαύμα για το οποίο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγιος Χαράλαμπος: Πώς σταμάτησε το ολοκαύτωμα στα Φιλιατρά

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι κάποιο θαύμα του Αγίου Χαραλάμπους που συνέβη το 1944. Στην νοτιοδυτική Πελοπόννησο, στην επαρχία Τριφυλίας, υπάρχει μία γραφική πόλη με 9.000 κατοίκους, τα Φιλιατρά. Το άρθρο Αγιος Χαράλαμπος: Πώς σταμάτησε το ολοκαύτωμα στα Φιλιατρά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή