Δολοφονία Άλκη: « Ας είναι η θυσία του γεγονός ένωσης κι όχι διχασμού » λέει ο πατέρας του

18:16 - 10/02/2022

«Δε ζητάω εκδίκηση. Δικαιοσύνη ζητάω για το παιδί μου. Θέλω η Δικαιοσύνη να κάνει σωστά τη δουλειά της», με αυτά τα λόγια και με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του 19χρονου αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, Άρης, μίλησε σε όσους τον πλησίασαν για να τον συλλυπηθούν σήμερα το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο «Aνθή Καραγιάννη» της Καβάλας, όπου παρέστη στο φιλικό αγώνα ανάμεσα στις ομάδες της Καβάλας και της Δόξας Δράμας στη μνήμη του γιου του.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δολοφονία Άλκη: Εκστρατεία εναντίον της οπαδικής βίας ξεκίνησε ο πατέρας του

Εκστρατεία εναντίον της οπαδικής βίας ξεκίνησε ο πατέρας του Άλκη

Διαβάστε το στο

Πατέρας Άλκη: «Ας είναι η θυσία του γιου μου ένα γεγονός ένωσης κι όχι διχασμού, όχι εμφυλίου» (vids)

Δείτε όσα δήλωσε ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη στον αγώνα Καβάλας – Δόξας Δράμας.  «Δε ζητάω εκδίκηση. Δικαιοσύνη ζητάω για το παιδί μου. Θέλω η Δικαιοσύνη να κάνει σωστά τη…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο