Σίσσυ Χρηστίδου: Η αντίδραση σε όσους αντέδρασαν στην επιθυμία της για τις φωτογραφίες απ΄την κηδεία της μητέρας της
08:00 - 11/02/2022
Με μια ανάρτηση τις προηγούμενες ημέρες στα social media η Σίσσυ Χρηστίδου που περνά αρκετά δύσκολες
To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: Η αντίδραση σε όσους αντέδρασαν στην επιθυμία της για τις φωτογραφίες απ΄την κηδεία της μητέρας της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρηστίδου: Η σκληρή απάντηση για τις φωτογραφίες από την κηδεία της μαμάς της
Μία εβδομάδα πέρασε από την απώλεια της μαμάς της Σίσσυς, Μίνας Χρηστίδου και η παρουσιάστρια βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΧρηστίδου: Δίνει απάντηση στις αντιδράσεις για τη μη δημοσίευση φωτογραφιών από την κηδεία της μητέρας της
Την επιθυμία της Σίσσυς, σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Χθες διαβάζοντας αυτό το κείμενο, την ένιωσα πάρα πολύ και για κάποιον λόγο μπήκαν άσχημες σκέψεις στο μυαλό μου. Θεέ μου αν ποτέ μου συμβεί κάτι αντίστοιχο – για μένα μιλάω όχι για την Σίσσυ. Εγώ το έχω κάνει αυτό στην δική μου εκπομπή… σε άλλους. Δικαιούμαι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Σίσσυ Χρηστίδου απαντά στην Καινούργιου για τις φωτογραφίες στην κηδεία της μητέρας της
"Δυστυχώς έχω λάβει κάποια μηνύματα σήμερα όπως αυτό"
Διαβάστε το στο thetoc.gr