Τζένη Θεωνά: «Με την εκπομπή της ΕΡΤ συνέβησαν πολλά»

08:40 - 11/02/2022

Η Τζένη Θεωνά απάντησε στους δημοσιογράφους για την εκπομπή στην ΕΡΤ που δεν έγινε ποτέ. Η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά τα […] The post Τζένη Θεωνά: «Με την εκπομπή της ΕΡΤ συνέβησαν πολλά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Τζένη Θεωνά απαντά για την εκπομπή που δεν είδαμε ποτέ

«Με την εκπομπή της ΕΡΤ συνέβησαν πολλά», λέει η Τζένη Θεωνά. Για την εκπομπή στην ΕΡΤ που δεν έγινε ποτέ απάντησε στους ρεπόρτερ η ηθοποιός Τζένη Θεωνά. «Με την εκπομπή της ΕΡΤ συνέβησαν πολλά. Οφείλω να πω ότι επειδή το πρόγραμμά μου ήταν πάρα πολύ πιεσμένο κι εγώ δεν προσπάθησα να διεκδικήσω κάτι τη στιγμή ... Περισσότερα To άρθρο Η Τζένη Θεωνά απαντά για την εκπομπή που δεν είδαμε ποτέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Τζένη Θεωνά: Με την εκπομπή της ΕΡΤ συνέβησαν πολλά

Η Τζένη Θεωνά ετοιμαζόταν να παρουσιάσει εκπομπή στην ΕΡΤ η οποία όμως τελικά, μπήκε στον «πάγο». Το concept ήθελε την ηθοποιό και παρουσιάστρια να κάνει συνεντεύξεις στους καλεσμένους της μέσα σε μια λιμουζίνα που θα κινείται στη νυχτερινή Αθήνα. Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Τζένη Θεωνά και την ρώτησαν για την εκπομπή της ΕΡΤ που δεν έγινε ποτέ. «Με την εκπομπή της ΕΡΤ συνέβησαν πολλά. Οφείλω να πω ότι επειδή το πρόγραμμά μου ήταν πάρα πολύ πιεσμένο κι εγώ δεν προσπάθησα να διεκδικήσω κάτι τη στιγμή που οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές κι επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες κωλυσιεργίες, ότι είναι καλύτερο τώρα που ολοκληρώνω σιγά σιγά κι εγώ τη δημιουργική εργασία μου αυτή τη σεζόν, να

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Τζένη Θεωνά λύνει τις απορίες για την εκπομπή στην ΕΡΤ που «πάγωσε»

Σε δημόσια έξοδό της πέτυχαν οι δημοσιογράφοι την Τζένη Θεωνά. Ένα από τα πρώτα πράγματα που θέλησαν να μάθουν ήταν τι συνέβη με την εκπομπή που επρόκειτο να αναλάβει στην κρατική τηλεόραση κοντά στα Χριστούγεννα. Μια εκπομπή που δεν βγήκε ποτέ. «Με την εκπομπή της ΕΡΤ συνέβησαν πολλά. Οφείλω να πω ότι επειδή το πρόγραμμά […] The post Η Τζένη Θεωνά λύνει τις απορίες για την εκπομπή στην ΕΡΤ που «πάγωσε» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο