Κερκύρας Νεκτάριος: Η Αγία Θεοδώρα αγωνίστηκε η Εκκλησία να είναι ελεύθερη να ακολουθεί τα δόγματα της αληθείας

14:18 - 11/02/2022

Ι.Μ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Στον Μητροπολιτικό ναό της Υπεραγίας Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου 2022 ο πανηγυρικός εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων νήσων κ. Νεκταρίου για την εορτή της συμπολιούχου και συμπροστάτιδος της Κέρκυρας Αγίας Θεοδώρας της Αυγούστης, η οποία αναστήλωσε τις ιερές εικόνες και της οποίας το λείψανο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κερκύρας Νεκτάριος: Η Αγία Θεοδώρα αγωνίστηκε η Εκκλησία να είναι ελεύθερη να ακολουθεί τα δόγματα της αληθείας

Το πρωί της αγιωνύμου ημέρας, Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, θα γίνει Αρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας, Μήλου και Μυκόνου κ. Δωροθέου και συνιερουργούντος του οικείου ποιμενάρχου κ. Νεκταρίου. Το άρθρο Κερκύρας Νεκτάριος: Η Αγία Θεοδώρα αγωνίστηκε η Εκκλησία να είναι ελεύθερη να ακολουθεί τα δόγματα της αληθείας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο