Σίσσυ Χρηστίδου: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την απώλεια της μητέρας της

09:52 - 12/02/2022

Επέστρεψε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Χαμογέλα και Πάλι, μετά την απουσία της το προηγούμενο Σαββατοκύριακο λόγω της απώλειας της αγαπημένης […] The post Σίσσυ Χρηστίδου: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την απώλεια της μητέρας της appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σίσσυ Χρηστίδου: Με τρεμάμενη φωνή μίλησε για την απώλεια της μητέρας της (Βίντεο)

Η Μίνα Χρηστίδου έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή μετά από άνιση μάχη με κάποια μορφή λευχαιμίας

Διαβάστε το στο

Σίσσυ Χρηστίδου: Με τρεμάμενη φωνή και συγκινημένη στα πρώτα λόγια της μετά τον χαμό της μητέρας της

H Σίσσυ Χρηστίδου πενθεί εδώ και λίγες μέρες για τον χαμό της πολυαγαπημένης της μητέρας.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Επέστρεψε τηλεοπτικά η Σίσσυ Χρηστίδου μετά την απώλεια της μητέρας της

Κανονικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» εμφανίστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου, μία εβδομάδα μετά τον θάνατο της μητέρας της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη ανέφερε: «Καλημέρα καλωσήρθατε στην παρέα μας. Από τότε που ξεκίνησα αυτήν τη δουλειά, φοβόμουν αυτές τις στιγμές, πολύ δύσκολες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους, την παραγωγή, τον Νίκο Κοκλώνη, το κανάλι που από την πρώτη στιγμή με βοήθησε να το διαχειριστώ, την Κατερίνα Ζαρίφη, που ήταν εδώ και τον κόσμο που έλαβα ένα τεράστιο κύμα αγάπης. Υπάρχουν άνθρωποι που περνούν ανάλογες εμπειρίες. Είναι μεγάλη αλήθεια ότι μέχρι να έρθει αυτή η αρρώστια στο σπίτι σου, δεν το καταλαβαίνεις. Είναι πολύ διαφορετικό όταν χτυπά τη δική πόρτα,

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: Επέστρεψε ντυμένη στα λευκά μετά τον θάνατο της μητέρας της- «Φοβόμουν τέτοιες στιγμές»

Στον αέρα του Mega επέστρεψε η Σίσσυ Χρηστίδου λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της. To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: Επέστρεψε ντυμένη στα λευκά μετά τον θάνατο της μητέρας της- «Φοβόμουν τέτοιες στιγμές» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξανά στην εκπομπή μετά την απώλεια της μητέρας της – «Επέλεξα να μη βάλω μαύρα» (Video)

«Επέλεξα να μη βάλω μαύρα και να έχω το χαμόγελό μου», είπε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: Επέστρεψε μετά τον θάνατο της μητέρας της - Γιατί επέλεξε να ντυθεί στα λευκά [Βίντεο]

Η Σίσσυ Χρηστίδου εξήγησε στους τηλεθεατές γιατί θέλησε να ντυθεί στα λευκά - Το ευχαριστώ της παουσιάστριας.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την απώλεια της μητέρας της – Τι είπε

«Επέλεξα να μη βάλω μαύρα και να έχω το χαμόγελό μου. Να φορέσω μια μπλούζα από τις Γυναίκες χωρίς σύνορα»

Διαβάστε το στο news.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά τον θάνατο της μητέρας της -Γιατί επέλεξε να μην εμφανιστεί με μαύρα

Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στο «Χαμογέλα και Πάλι» και φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρό της αυτές τις ημέρες. Η παρουσιάστρια έχασε την προηγούμενη εβδομάδα την πολυαγαπημένη της μητέρα και με μεγάλη συγκίνηση ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, το MEGA και την εταιρεία παραγωγής, αλλά και τον κόσμο που την στήριξαν με την αγάπη τους. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τα πρώτα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου που επέστρεψε στην εκπομπή μετά τον θάνατο της μητέρας της

Μια εβδομάδα μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Η παρουσιάστρια... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τα πρώτα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου που επέστρεψε στην εκπομπή μετά τον θάνατο της μητέρας της

Διαβάστε το στο spoilers

Η επιστροφή της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την απώλεια της μητέρας της (vid)

Στην εκπομπή της Χαμογέλα και Πάλι επέστρεψε Σίσσυ Χρηστίδου μετά την απώλεια της μητέρας της Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη ανέφερε: «Καλημέρα καλωσήρθατε στην παρέα μας. Από τότε που ξεκίνησα…

Διαβάστε το στο politik.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την απώλεια της μητέρας της (video)

"Ήταν τεράστιο το κύμα αγάπης"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: Η επιστροφή στην εκπομπή μετά το θάνατο της μητέρας της (VIDEO)

Μια εβδομάδα μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Η παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη, καλημέρισε τους τηλεθεατές και μίλησε για την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους τη στήριξαν όλες αυτές τις μέρες. “Καλημέρα, καλώς ήρθατε στην παρέα μας. Αυτά… Θέλω να σας πω ότι από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά, φοβόμουν κάτι τέτοιες στιγμές πολύ δύσκολες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, τον κόσμο, το κανάλι τον Νίκο Κοκλώνη, την Κατερίνα (Ζαρίφη) που ήταν εδώ και βοήθησε. Έχω λάβει απίστευτα μηνύματα αγάπης” είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου. “Μέχρι να έρθει στο σπίτι σου

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: Επέστρεψε στο «Χαμογέλα και πάλι» μετά την απώλεια της μητέρας της

Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στο «Χαμογέλα και πάλι», μετά την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Η παρουσιάστρια ντυμένη στα λευκά και φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, το κανάλι, την εταιρεία παραγωγής αλλά και τον κόσμο που την στήριξαν. Συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι»: «Καλημέρα καλωσήρθατε στην […] The post Σίσσυ Χρηστίδου: Επέστρεψε στο «Χαμογέλα και πάλι» μετά την απώλεια της μητέρας της appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο