Ο Σάκης Ρουβάς πρώτη φορά για τον Δημήτρη Λιγνάδη – «Για να είμαι ξεκάθαρος, είναι αυτό που σας περιγράφω»
12:52 - 12/02/2022
Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και Πάλι και μίλησε για όσα κατηγορείται ο Δημήτρης […]
The post Ο Σάκης Ρουβάς πρώτη φορά για τον Δημήτρη Λιγνάδη – «Για να είμαι ξεκάθαρος, είναι αυτό που σας περιγράφω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάκης Ρουβάς: «Έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη Λιγνάδη πραγματικά τον αγάπησα»
Καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου...
Διαβάστε το στο ZouglaΣάκης Ρουβάς: «Έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη Λιγνάδη πραγματικά τον αγάπησα»
Καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι» ήταν ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με τον Δημήτρη Λιγνάδη.
«Όταν...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣάκης Ρουβάς για Δημήτρη Λιγνάδη: «Ό,τι συναίσθημα έχω είναι θαυμασμού και αγάπης» (vid)
«Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Πραγματικά τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω είναι θαυμασμού κι αγάπης. Έτσι έζησα δίπλα του. Αυτό είναι το βίωμα μου. Με βοήθησε…
Διαβάστε το στο politik.gr