Σάκης Ρουβάς για Δημήτρη Λιγνάδη: «Τον αγάπησα και τον αγαπώ, πέρασα καταπληκτικά μαζί του»
13:04 - 12/02/2022
Καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ μίλησε για
To άρθρο Σάκης Ρουβάς για Δημήτρη Λιγνάδη: «Τον αγάπησα και τον αγαπώ, πέρασα καταπληκτικά μαζί του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Σάκης Ρουβάς για τον Λιγνάδη: «Τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα και τον αγαπώ»
Για τη γνωριμία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε ο Σάκης Ρουβάς. Ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε τόσο στη φιλία του με τον σκηνοθέτη, που κατηγορείται για βιασμούς, αλλά και την υπόθεση που τον οδήγησε στη φυλακή.
Διαβάστε το στο thebest.grΣάκης Ρουβάς για Λιγνάδη: Δεν μπορώ να τον πω βιαστή (Video)
«Όταν έσκασε η βόμβα, τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα μεγάλη λύπη και στενοχώρια για τον άνθρωπο τον οποίο καταλάβαινα πως βρίσκεται σε μια κόλαση, είπε.
Διαβάστε το στο topontiki.grΡουβάς για Λιγνάδη : Τον αγάπησα πραγματικά και τον αγαπώ [Βίντεο]
Ρουβάς για Λιγνάδη : "Τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα και τον αγαπώ"Για την γνωριμία τους και τα συναισθήματα που έχει μετά τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ρουβάς για Λιγνάδη : Τον αγάπησα πραγματικά και τον αγαπώ [Βίντεο]
Διαβάστε το στο sinidisi.grΣάκης Ρουβάς για Δημήτρη Λιγνάδη: Τον αγάπησα και τον αγαπώ – Όταν έσκασε η “βόμβα” έπεσα από τα σύννεφα
Καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ μίλησε για την γνωριμία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και τις ραγδαίες εξελίξεις που τον οδήγησαν στη φυλακή. «Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, εγώ έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα. Ότι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη […]
Διαβάστε το στο irafina.grΡουβάς για Λιγνάδη: «Τον αγάπησα και τον αγαπώ, πέρασα καταπληκτικά μαζί του»
Ρουβάς για Λιγνάδη: «Τον αγάπησα και τον αγαπώ, πέρασα καταπληκτικά μαζί του» Καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ μίλησε για την γνωριμία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και τις ραγδαίες εξελίξεις που τον οδήγησαν στη φυλακή. «Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, εγώ έπεσα από τα σύννεφα. […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr