Σάλος με τις δηλώσεις Ρουβά για Λιγνάδη – Τον «σταύρωσε» το Twitter
16:42 - 12/02/2022
Πολλές αντιδράσεις προκάλεσαν στα social media και ειδικά στο Twitter, τα όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο γνωστός τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σάλος με τις δηλώσεις Ρουβά για Λιγνάδη – Τον «σταύρωσε» το Twitter
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Μπιμπίλας: Ενοχλημένος με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για Λιγνάδη – Η ανάρτησή του στο Facebook
Την έντονη ενόχλησή του για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη εξέφρασε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από μία ανάρτησή του στο Facebook.
Διαβάστε το στο neolaia.grΣάλος με τη δήλωση Ρουβά για τον Λιγνάδη –Τι απάντησε ο τραγουδιστής
Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε τηλεοπτική εκπομπή.
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη φιλία του με τον σκηνοθέτη, που κατηγορείται για βιασμούς και σεξουαλική παρενόχληση. Η δήλωση που προκάλεσε την κατακραυγή ήταν ότι ο Λιγνάδης περνά μία «κόλαση» και ταλαιπωρείται από μία «παθολογία» που χρήζει θεραπείας.
Ολόκληρη η τοποθέτηση του Σάκη Ρουβά:
«Όταν έσκασε η βόμβα αυτή που έσκασε, έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού και αγάπης. Έτσι έζησα τον Δημήτρη. Αυτό είναι το βίωμά μου από τον Δημήτρη. Με βοήθησε πάρα πολύ. Με προχώρησε. Με βοήθησε να ανακαλύψω
Διαβάστε το στο grtimes.gr