Πυρ & μανία ο Αλέξης Κούγιας με τον δικηγόρο των θυμάτων του Λιγνάδη: Είναι γραφικός (βίντεο)
17:12 - 12/02/2022
Για την υπόθεση Λιγνάδη κλήθηκαν να μιλήσουν στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» οι δικηγόροι των δύο πλευρών, Γιάννης Βλάχος και Αλέξης Κούγιας. Ωστόσο, τα πράγματα ξέφυγαν γρήγορα από τον έλεγχο, με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς από τους δύο δικηγόρους. «Δεν έχω καμία διάθεση να μιλάω με τον ισχυριζόμενο συνάδελφό μου. Λέει διάφορα ψέματα και γραφικότητες και ανακρίβειες. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας με τον δικηγόρο των θυμάτων του Λιγνάδη: «Είναι γραφικός» (video)
«Με τον κ. Βλάχο θα τα πούμε στα δικαστήρια – Λέει ψέματα από την αρχή μέχρι το τέλος», ανέφερε, μεταξύ…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombEξαλλος ο Αλέξης Κούγιας με τον συνήγορο της πλευράς των θυμάτων Λιγνάδη
Για την υπόθεση Λιγνάδη κλήθηκαν να μιλήσουν στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» οι δικηγόροι των δύο πλευρών, Γιάννης Βλάχος και Αλέξης Κούγιας.
Ωστόσο, τα πράγματα ξέφυγαν γρήγορα από τον έλεγχο, με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς από τους δύο δικηγόρους.
«Δεν έχω καμία διάθεση να μιλάω με τον ισχυριζόμενο συνάδελφό μου. Λέει διάφορα ψέματα και γραφικότητες και ανακρίβειες. Επειδή λοιπόν άκουσα διάφορα ψέματα, τον λόγο θα έχει ο δικηγορικός σύλλογος και η δικαιοσύνη. Ό,τι είπε ο άνθρωπος αυτός ο οποίος ούτε καν γνωρίζει στοιχειώδη πράγματα της ποινικής δίκης. Ο κάθε γραφικός που του δίνεται και βήμα», είπε σε έντονο τόνο ο Αλέξης Κούγιας και έκλεισε το τηλέφωνο τον αέρα.
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Βλάχος
Διαβάστε το στο pronews.gr