Ρένια Λουϊζίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν το χωράει το μυαλό μου»

16:10 - 13/02/2022

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ρένια Λουϊζίδου στην οικογενειακή της φίλη, Κατερίνα Καραβάτου όπως η ίδια πρόδωσε […] The post Ρένια Λουϊζίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν το χωράει το μυαλό μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρένια Λουιζίδου για Φιλιππίδη: «Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, δεν το χωράει το μυαλό μου»

Η ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία της με τον συνάδελφό της και το ελληνικό #metoo

Διαβάστε το στο

Ρένια Λουιζίδου για Φιλιππίδη: Δεν το χωράει το μυαλό μου – Ξέρω τον Πέτρο πολλά χρόνια, αλλά…

Πιο συγκεκριμένα, η Ρένια Λουιζίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ξέρω τον Πέτρο Φιλιππίδη πάρα πολλά χρόνια, από πολύ παλιά, όχι όμως πάρα πολύ καλά τα τελευταία χρόνια. Είχαμε χαθεί για κάποιους λόγους. Μου είναι τρομακτικά στενάχωρο να σκέφτομαι έναν οποιονδήποτε άνθρωπο στη φυλακή και οποιονδήποτε άνθρωπο απολογούμενο για κάτι τόσο πολύ σοβαρό». Και συνέχισε η ίδια: […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ρένια Λουϊζίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Πολλές φορές που κάνω την εικόνα, δεν το χωράει το μυαλό μου»

Η Ρένια Λουϊζίδου παραχώρησε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Τι λες τώρα και την Κατερίνα To άρθρο Ρένια Λουϊζίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Πολλές φορές που κάνω την εικόνα, δεν το χωράει το μυαλό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ρένια Λουιζίδου για Φιλιππίδη: «Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, δεν το χωράει το μυαλό μου»

Η ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία της με τον συνάδελφό της και το ελληνικό #metoo Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ρένια Λουιζίδου και αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η ηθοποιός είχε μία πολύ καλή σχέση στο παρελθόν με τον συνάδελφό της, ο οποίος είναι τώρα προφυλακισμένος και έχει σοκαριστεί […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Λουϊζίδου για Φιλιππίδη – «Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, δεν το χωράει το μυαλό μου…»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ρένια Λουιζίδου στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου, στο MEGA και ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Λουϊζίδου για Φιλιππίδη – «Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, δεν το χωράει το μυαλό μου…»

Διαβάστε το στο spoilers

Ρένια Λουϊζίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν το χωράει το μυαλό μου όλο αυτό που συμβαίνει»

H γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο πως ένιωσε όταν έμαθε για τις κατηγορίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη Πιο συγκεκριμένα, η Ρένια Λουιζίδου είπε σχετικά στο MEGA: «ξέρω τον Πέτρο Φιλιππίδη πάρα…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο