Δολοφονία στην Καβάλα: Ο δράστης είχε ανοιχτές διαφορές με το θύμα – «Μου προκαλούσε καταστροφές στα χωράφια…»!
10:54 - 14/02/2022
Στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου 2022 ο καθ’ ομολογίαν 46χρονος δράστης της δολοφονίας του 44χρονου στον οικισμό των Ελευθερών.
Ο δικηγόρος υπεράσπισης του δράστη, ποινικολόγος Μανώλης Βονικάκης, ζήτησε και πήρε διορία προκειμένου ο εντολέας του να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, κάνοντας λόγο για έγκλημα που τελέστηκε «εν βρασμώ ψυχικής ορμής».
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ο 46χρονος «για ασήμαντη αφορμή τον πυροβόλησε [σ.σ. τον 44χρονο] με κυνηγετικό όπλο στη θωρακική χώρα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα».
Ο 46χρονος α
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr