Ανδρέας Μικρούτσικος για Σάκη Ρουβά: «Τέτοιο πλυντήριο ξεπλύματος, δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου»
12:50 - 14/02/2022
Τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας η ομάδα της εκπομπής...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρέας Μικρούτσικος για Ρουβά: «Τέτοιο πλυντήριο ξεπλύματος των ανομημάτων δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου»
Πώς σχολίασε ο παρουσιαστής τις δηλώσεις του τραγουδιστή για τον Δημήτρη Λιγνάδη
Διαβάστε το στο Μικρούτσικος για Ρουβά: «Τέτοιο πλυντήριο ξεπλύματος των ανομημάτων δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου» (Video)
Τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Διαβάστε το στο topontiki.grΟργή Ανδρέα Μικρούτσικου για Σάκη Ρουβά: "Τέτοιο πλυντήριο ξεπλύματος των ανομημάτων δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου"
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε δηκτικά τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη
Διαβάστε το στο thetoc.grΑνδρέας Μικρούτσικος κατά Ρουβά: «Τέτοιο πλυντήριο ξεπλύματος των ανομημάτων δεν έχω ξαναδεί»
O γνωστός παρουσιαστής άσκησε έντονη κριτική στον Σάκη Ρουβά για τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη Αρχικά περί του θέματος τοποθετήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου: «Θλίψη και απογοήτευση. Δεν μπορώ να πιστέψω…
Διαβάστε το στο politik.grΜικρούτσικος για Ρουβά: «Τέτοιο πλυντήριο ξεπλύματος, δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου»
Τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας η ομάδα της εκπομπής «Super Κατερίνα». «Θλίψη, απογοήτευση… Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος που είναι και πατέρας τεσσάρων παιδιών εξισώνει τους τοξικομανείς με τους παιδεραστές, και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή πάει να […]
Διαβάστε το στο dete.gr