Ελένη Μενεγάκη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: «Ο Μάκης δεν με ξεχνάει στις επετείους και μ’ αρέσει»

14:14 - 14/02/2022

Με όρεξη, κέφι και αποκαλύψεις για έναν άγνωστο διάλογο μεταξύ του Μάκη Παντζόπουλου και του Άγγελου To άρθρο Ελένη Μενεγάκη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: «Ο Μάκης δεν με ξεχνάει στις επετείους και μ’ αρέσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Μενεγάκη: «Ο Μάκης δεν με ξεχνάει στις επετείους και μου αρέσει»

Δείτε τι αποκάλυψε στην έναρξη της εκπομπής της

Διαβάστε το στο

Μενεγάκη για τον Άγιο Βαλεντίνο: Ο Μάκης δεν με ξεχνάει στις επετείους και μ’ αρέσει

Η παρουσιάστρια, συζητώντας με τους συνεργάτες της για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εξομολογήθηκε ότι ο σύζυγός της έχει κανονίσει να περάσουν την ημέρα οι δυο τους και γι’ αυτόν τον λόγο αρνήθηκε στον γιο της να πάνε κάπου μαζί.

Διαβάστε το στο

Ελένη Μενεγάκη: «Ο Μάκης δε με ξεχνάει και… μου αρέσει αυτό»

Η Ελένη με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μίλησε για τον Μάκη Παντζόπουλο που δεν την ξεχνάει ούτε σε τέτοιες γιορτές.

Διαβάστε το στο

Ελένη Μενεγάκη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Ο Μάκης δεν με ξεχνάει και μ’ αρέσει

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι σήμερα και τα τηλεοπτικά πλατό γέμισαν καρδούλες και λουλούδια για να τιμήσουν τους ερωτευμένους που γιορτάζουν. Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής «Ελένη», η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη πήρε το λόγο και θέλησε να αναφερθεί στον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο. «Άκουγα προχθές τον γιο μου να λέει με τον Μάκη να πάνε κάπου. Και του λέει ο Μάκης ότι “Δεν μπορώ τη Δευτέρα γιατί θα είμαι μαζί με τη μανούλα. Τα κορίτσια τα προσέχουν αυτά, καταλαβαίνεις… τις γιορτές, τις επετείους, όλα αυτά”. Και λέω κοίτα να δεις, αν δε μου έλεγε τίποτα φέτος, δεν θα έλεγα γιατί και πώς. Που δεν με ξεχνάει και μ’ αρέσει. Σε επέτειο θα έλεγα, αλλά εντάξει, σε Βαλεντίνο δεν θα έλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Ο Μάκης δε με ξεχνάει και... μου αρέσει αυτό!»

Η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή της «Ελένη», με αφορμή τη γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου, αναφέρθηκε στον γιο της, Άγγελο Λάτσιο,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Ο Μάκης δε με ξεχνάει και μου αρέσει αυτό» (Video)

Σήμερα γιορτάζει ο Άγιος Βαλεντίνος με τους απανταχού ερωτευμένους να έχουν την τιμητική τους και κάπως έτσι μπήκε στην κουβέντα ο Μάκης Παντζόπουλος, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ελένη Μενεγάκη: Ο Μάκης δεν με ξεχνάει και μ’ αρέσει

Διαβάστε το στο e-daily.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της