Χαμός με τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν έκανε συνέντευξη, έγινε ξέπλυμα – Δε συμφωνώ πάντα με τον Αντρέα»

14:40 - 14/02/2022

Χαμός στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» με αφορμή τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και τη στάση της Σίσσυς Χρηστίδου η οποία έχει δεχθεί «πυρά». Σχολιάζοντας το συμβάν η Κατερίνα Καινούριου είπε: «Ο παρουσιαστής έχει και ένα ακουστικό και όταν κάτι γίνεται, και το λέω με όλο τον σεβασμό κι εγώ βαρέθηκα να κάνω δημόσιες σχέσεις, θα έπρεπε λίγο -τουλάχιστον το δικό μου ακουστικό με έχει σώσει πάρα πολλές φορές από πράγματα που έχουν ειπωθεί στην εκπομπή κι εγώ οφείλω να τα μαζέψω- ίσως θα έπρεπε εκείνη τη στιγμή η Σίσσυ να εναντιωθεί σε αυτό». Πιο… σκληρή ήταν η άποψη του Ανδρέα Μικρούτσικου, που είπε εν ολίγοις ότι η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έκανε συνέντευξη στον Σ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας