«Ποιοτική ομάδα ο Άρης, θέλω νίκες!»

15:34 - 14/02/2022

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Άρη έκανε ο Σαλέμ Εμπαγκατά, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά όσα είπε στις δηλώσεις του στη NOVA: Ο Εμπακατά τόνισε χαρακτηριστικά, σχετικά με τις πρώτες εντυπώσεις του από τη νέα του ομάδα, ότι αυτό που διαπίστωσε τις λίγες ημέρες που βρίσκεται στον Άρη είναι ότι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εμπακατά: «Ποιοτική ομάδα ο Άρης»

Ο Σαλέμ Εμπακατά μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Άρη, ενώ τόνισε πως η νέα του ομάδα είναι πολύ ποιοτική.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Εμπακατά: «Ποιοτική ομάδα ο Άρης, θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος»

Εμπακατά: «Ποιοτική ομάδα ο Άρης, θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος» 14/02/2022 Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Άρη, το κλίμα που βρήκε, τους συμπαίκτες του αλλά τους προσωπικούς του στόχους, μίλησε ο Σαλέμ Εμπακατά. Με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κίτρινων» να μιλάει παράλληλα και για το σημερινό παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εμπακατά στην κάμερα της NOVA: Σχετικά με τις πρώτες εντυπώσεις του από τη νέα του ομάδα: «Αυτό που διαπίστωσα τις λίγες ημέρες που βρίσκομαι στον Άρη είναι ότι οι καινούργιοι μου συμπαίκτες είναι ιδιαίτερα ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, με πολύ καλή τεχνική, κι αυτό θα βοηθήσει και εμένα ν

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»