Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφυγε από το Happy Day – “Δεν νιώθω πάρα πολύ καλά”
09:57 - 03/01/2020
Ο Δήμος Βερύκιος είχε μόλις ολοκληρώσει το ένθετό του στο Happy Day, όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο και […]
The post Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφυγε από το Happy Day – “Δεν νιώθω πάρα πολύ καλά” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έφυγε από το Happy Day στον αέρα της εκπομπής (βίντεο)
«Δεν μου έχει ξανατύχει. Δουλεύω από 18 χρονών...»
Διαβάστε το στο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έφυγε από το Happy Day – Δείτε τι συνέβη (pics)
Εμφανώς καταβεβλημένη η παρουσιάστρια…
Διαβάστε το στο NewsBombHappy Day : Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφυγε από την εκπομπή
Άρρωστη είναι τις τελευταίες δύο ημέρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Σταματίνα Τσιμτσιλή έφυγε πριν κλείσει η εκπομπή της: «Δεν νιώθω καλά»
Η παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day του Alpha Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής, ιδιαίτερα καταβεβλημένη καθώς όπως είπε την ταλαιπωρεί ένα κρύωμα τις τελευταίες μέρες.
Διαβάστε το στο thebest.grΗ Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχώρησε στον «αέρα» του Happy Day! «Δεν νιώθω πάρα πολύ καλά…» (vid)
Δεν άντεξε και έφυγε από την εκπομπή Happy Day η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, εμφανώς καταβεβλημένη από την ίωση που την ταλαιπωρεί.
The post Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχώρησε στον «αέρα» του Happy Day! «Δεν νιώθω πάρα πολύ καλά…» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grHappy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφυγε άρον άρον από την εκπομπή – “Δεν νιώθω πάρα πολύ καλά”
"Δεν μου έχει ξανατύχει. Δουλεύω από 18 χρονών..."
The post Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφυγε άρον άρον από την εκπομπή – “Δεν νιώθω πάρα πολύ καλά” appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΗ Σταματίνα Τσιμτσιλή έφυγε από το Happy Day – Δεν νιώθω πάρα πολύ καλά
Παιδιά έχω μια επιδείνωση περίεργη, δεν νιώθω πάρα πολύ καλά, θα σας αφήσω να κλείσετε εσείς την εκπομπή. Θα πάω σπίτι να ξεκουραστώ. Δεν μου έχει ξανατύχει. Δουλεύω από 18 χρονών, είμαι 38, 20 χρόνια δεν έχω λείψει ποτέ από τη δουλειά μου, αλλά νιώθω
Διαβάστε το στο madata.grΗ Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχώρησε από το «Happy Day» – «Δεν μου έχει ξανατύχει, δουλεύω από 18 χρονών»
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχώρησε από την εκπομπή «Happy Day», καθώς ένιωσε καταβεβλημένη από την ίωση που την ταλαιπωρεί. Μάλιστα, δήλωσε ότι κάτι τέτοιο δεν της έχει ξανατύχει. Ο Δήμος Βερύκιος είχε μόλις ολοκληρώσει την καθιερωμένη του παρέμβαση στην εκπομπή, όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο και ενημέρωσε πως θα εγκαταλείψει την εκπομπή γιατί δεν […]
The post Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχώρησε από το «Happy Day» – «Δεν μου έχει ξανατύχει, δουλεύω από 18 χρονών» appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr