Μάριος Αθανασίου: «Εδώ και 3 χρόνια ο γιος μου ζει μαζί μου»

12:20 - 15/02/2022

Καλεσμένος στο Πρωινό την Τρίτη, ο Μάριος Αθανασίου αποκάλυψε πως ο γιος του Αλέξανδρος που έχει αποκτήσει με την Μαρία […] The post Μάριος Αθανασίου: «Εδώ και 3 χρόνια ο γιος μου ζει μαζί μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάριος Αθανασίου: Εδώ και 3 χρόνια ο γιος μου ζει μαζί μου

Όσα δήλωσε ο Μάριος Αθανασίου για την προσωπική του ζωή.  Ο Μάριος Αθανασίου ήταν καλεσμένος στο Πρωινό κι ανέφερε πως ο γιος, που έχει αποκτήσει με την Μαρία Σολωμού, ζει πλέον μαζί του. «Ο Αλέξανδρος είναι 16 στα 17 και ζει μαζί μου κανονικά. Είμαστε τρία χρόνια που μένουμε μαζί. Κάναμε μια συζητησούλα, ήταν κάτι ... Περισσότερα To άρθρο Μάριος Αθανασίου: Εδώ και 3 χρόνια ο γιος μου ζει μαζί μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μάριος Αθανασίου: Εδώ και 3 χρόνια ο γιος μου ζει μαζί μου

Ο Μάριος Αθανασίου ήταν καλεσμένος στο Πρωινό κι ανέφερε πως ο γιος, που έχει αποκτήσει με την Μαρία Σολωμού, ζει πλέον μαζί του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μάριος Αθανασίου: «Εδώ και 3 χρόνια ο γιος μου ζει μαζί μου- Ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Αλέξανδρος είναι 16 στα 17 και ζει μαζί μου κανονικά. Είμαστε τρία χρόνια που μένουμε μαζί. Κάναμε μια συζητησούλα, ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Το είχαμε περισσότερο ανάγκη, γιατί ήθελα να είναι κοντά με τα παιδιά, να μη μεγαλώνει… Να μην είναι του Σαββατοκύριακου η επίσκεψη. Δεν υπάρχει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Aποκάλυψη από Μάριο Αθανασίου: «Εδώ και 3 χρόνια ο γιος μου ζει μαζί μου»

O Μάριος Αθανασίου ανέφερε πως ο γιος που έχει αποκτήσει με την Μαρία Σολωμού, τα τελευταία χρόνια ζει μαζί του

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μάριος Αθανασίου: «Εδώ και 3 χρόνια ο γιος μου ζει μαζί μου – Ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι»

Ο Μάριος Αθανασίου μίλησε στο «Πρωινό» για τη σχέση του με τον γιο που απέκτησε με τη Μαρία Σολωμού.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Μάριος Αθανασίου: "Εδώ και 3 χρόνια ο γιος μου ζει μαζί μου"

"Κάναμε μια συζητησούλα, ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο