Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω δει τους διπλανούς μου στους θαλάμους, ξέρω τι σημαίνει να θες μια παρηγοριά»

20:40 - 15/02/2022

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης στην εκπομπή της ΕΡΤ «Κυψέλη». Ο γνωστός ηθοποιός To άρθρο Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω δει τους διπλανούς μου στους θαλάμους, ξέρω τι σημαίνει να θες μια παρηγοριά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω δει τους διπλανούς μου στους θαλάμους, ξέρω τι σημαίνει να θες μια παρηγοριά»

Η δύσκολη μάχη με τον καρκίνο και η δύναμη ψυχής

Διαβάστε το στο

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω δει τους διπλανούς μου στους θαλάμους, ξέρω τι σημαίνει να θες μια παρηγοριά»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Κυψέλη», παραχώρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης,ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που θέλει να μιλάει για την...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αντίνοος Αλμπάνης για τον καρκίνο: «Έχω δει τους διπλανούς μου στους θαλάμους, να θες μια παρηγοριά»

Π Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ 2, Κυψέλη και αναφέρθηκε στον λόγο που θέλει να μιλά ανοιχτά […] The post Αντίνοος Αλμπάνης για τον καρκίνο: «Έχω δει τους διπλανούς μου στους θαλάμους, να θες μια παρηγοριά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: "Έχω δει τους διπλανούς μου στους θαλάμους, ξέρω τι σημαίνει να θες μια παρηγοριά"

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μοιράστηκε όσα είδε μέσα στο νοσοκομείο και συγκλόνισε

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της