#Αντίνοος

Αντίνοος Αλμπάνης: «Κυρίως με μισώ, αλλά υπάρχουν και κάποιες φωτεινές στιγμές που λέω “καλά τα πήγες”»

govastileto.gr
Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε το πρωί της Πέμπτης 28/3 στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» με αφορμή τον δεύτερο κύκλο της σειράς Maestro, ο οποίος κάνει πρεμιέρα τον Μάιο στο Mega. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση που έχει με τον εαυτό του αναφέροντας: «Κυρίως, με μισώ, με οικτίρω, αλλά υπάρχουν κάποιες […]
23:00 29/03/2024

Έρχεται η δεύτερη σεζόν του «Maestro» – Η πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

lamianow.gr
Επιστρέφει η δεύτερη σεζόν της σειράς του MEGA που έγραψε τηλεοπτική ιστορία και αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, σκαρφαλώνοντας στο διεθνές Top 10 ξένων σειρών σε 18 χώρες. Τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι έτοιμα. Το «Maestro» κάνει πρεμιέρα στο MEGA στις 16 Μαΐου, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix. Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια Τον Μάιο του 2024, θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε για άλλη μία φορά στα καταγάλανα νερά των Παξών, που όμως κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά στον σκοτεινό βυθό τους. Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το «Maestro» θα ολοκληρω
12:37 26/03/2024

Αντίνοος Αλμπάνης: “Κακώς τους ρωτάτε όλους για την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών

thebest.gr
Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δε Γίνεται”, ρωτήθηκε αναφορικά με το ζήτημα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια και σχολίασε όσα λέγονται λόγω του νομοσχεδίου.
19:00 07/01/2024

Αντίνοος Αλμπάνης: “Πάντα υπάρχει μια σκέψη πίσω από αυτό που θα πω και θα κάνω”

monopoli.gr
Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτεια υγείας του, τα social media, την τηλεόραση.
17:53 29/12/2023

Αντίνοος Αλμπάνης: «Νομίζω πως αν ήθελα να έχω παιδάκι θα το είχα κάνει. Φοβάμαι για μένα»

okmag.gr
O Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για τα ωράρια γυρισμάτων, για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας και παραδέχτηκε πως δεν είναι έτοιμος να παραμερίσει το εγώ του. Καλεσμένος στην εκπομπή, «Πρωίαν σε είδον», ανέφερε: «Θα ήθελα να δουλεύω μόνο πρωί αλλά δεν μου επιτρέπεται πάντα. Έχουμε κάποια γυρίσματα τα μεσάνυχτα μέχρι το πρωί. Δεν έχεις άλλη επιλογή. Πίνεις κάτι […] The post Αντίνοος Αλμπάνης: «Νομίζω πως αν ήθελα να έχω παιδάκι θα το είχα κάνει. Φοβάμαι για μένα» appeared first on OK! Magazine.
18:58 16/11/2023

Αντίνοος Αλμπάνης: «Τα πράγματα στο ψυγείο μου κοιτάζουν όλα προς την ίδια πλευρά»

zappit.gr
Ο Αντίνοος Αλμπάνης, καλεσμένος στην εκπομπή Πρωΐαν σε είδον, μίλησε για την τακτικότητα και την πρακτικότητα που τον διακατέχει. Ανάμεσα […] The post Αντίνοος Αλμπάνης: «Τα πράγματα στο ψυγείο μου κοιτάζουν όλα προς την ίδια πλευρά» appeared first on Zappit.
15:00 16/11/2023

Αντίνοος Αλμπάνης: Οι φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία – «Πίστευα πως είμαι ένα υβρίδιο του Μιτς Μπιουκάνον»

okmag.gr
Μπορεί η ακριβής ερμηνεία του #tbt να είναι Throwback Thursday, όμως και τα Σάββατα γίνονται φανταστικά throwbacks από τους Έλληνες celebrities και όχι μόνο. Ο Αντίνοος Αλμπάνης για παράδειγμα ανέβασε το μεσημέρι του Σαββάτου (11/11) δύο φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία που δεν είχαν δει ξανά το φως της δημοσιότητας. Τις φωτογραφίες αυτές του […] The post Αντίνοος Αλμπάνης: Οι φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία – «Πίστευα πως είμαι ένα υβρίδιο του Μιτς Μπιουκάνον» appeared first on OK! Magazine.
16:58 11/11/2023

Αντίνοος Αλμπάνης: «Στα social media κάνουν κανιβαλισμό»

in.gr
Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, όταν δημοσίευσε διαφημιστικές αναρτήσεις στα social media, την ίδια στιγμή που υπήρχαν φωτιές ή πλημμύρες στη χώρα μας.
08:00 17/10/2023

Αντίνοος Αλμπάνης στον Αρναούτογλου: «Μου κουνούσαν το δάκτυλο άνθρωποι που πήγαιναν κάθε μέρα στη δουλειά τους»

tlife.gr
Καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας στο «The 2Night Show» ήταν Αντίνοος Αλμπάνης. Ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε To άρθρο Αντίνοος Αλμπάνης στον Αρναούτογλου: «Μου κουνούσαν το δάκτυλο άνθρωποι που πήγαιναν κάθε μέρα στη δουλειά τους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
02:09 17/10/2023

Ο Αντίνοος Αλμπάνης απαντά στα επικριτικά σχόλια: «Να ντραπώ για τη δουλειά μου; Αυτή είναι η δουλειά μου»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 16/10 ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός συνομίλησε με […] The post Ο Αντίνοος Αλμπάνης απαντά στα επικριτικά σχόλια: «Να ντραπώ για τη δουλειά μου; Αυτή είναι η δουλειά μου» appeared first on Zappit.
02:00 17/10/2023

Αντίνοος Αλμπάνης: Στο θέατρο Βεάκη με το «Κάποιος να με προσέχει»

okmag.gr
Ο αγαπημένος ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης ξεκινά παραστάσεις στην Αθήνα αυτή τη φορά, στο θέατρο Βεάκη με το έργο «Κάποιος να με προσέχει». Μετά τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης σεζόν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, το «Κάποιος να με προσέχει» του Frank McGuinness σε σκηνοθεσία Αθανασίας Καραγιαννοπούλου ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά, σε νέο χώρο, στο θέατρο Βεάκη […] The post Αντίνοος Αλμπάνης: Στο θέατρο Βεάκη με το «Κάποιος να με προσέχει» appeared first on OK! Magazine.
17:58 13/10/2023

Αντίνοος Αλμπάνης: Σε ρόλο φυλακισμένου που κόβει την ανάσα

youfly.com
Ποιον ρόλο θα υποδυθεί στο θεατρικό σανίδι; The post Αντίνοος Αλμπάνης: Σε ρόλο φυλακισμένου που κόβει την ανάσα appeared first on Youfly.
19:58 30/09/2023

Αντίνοος Αλμπάνης: «Κανένας δεν έχει έρθει στη ζωή μου, είμαι σαν την καλαμιά στον κάμπο»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» έδωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα στους Παξούς για τον […] The post Αντίνοος Αλμπάνης: «Κανένας δεν έχει έρθει στη ζωή μου, είμαι σαν την καλαμιά στον κάμπο» appeared first on Zappit.
16:00 24/09/2023

Αντίνοος Αλμπάνης: Δημοσίευσε φωτογραφίες της αδελφής του στο Instagram (Εικόνες)

Παραπολιτικά
O Αντίνοος Αλμπάνης μαζί με την αδερφή του απολαμβάνουν μαζί τις διακοπές τους στη Λήμνο - Δείτε τις φωτογραφίες τους
10:00 29/08/2023

Αντίνοος Αλμπάνης: Επέστρεψε στη γενέτειρά του τη Λήμνο μετά από πολλά χρόνια απουσίας

okmag.gr
Μια αγωνία κι ένα άγχος είχε όπως ανέφερε στα stories του την Παρασκευή (25/8) ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος ήτα στο αεροπλάνο για τη Λήμνο. Αρκετοί από τους followers του έστειλαν μηνύματα πως πρόκειται για ένα πολύ όμορφο νησί και να μη αγχώνεται, με εκείνον να ξεκαθαρίζει κάπως τα πράγματα γύρω από το story που […] The post Αντίνοος Αλμπάνης: Επέστρεψε στη γενέτειρά του τη Λήμνο μετά από πολλά χρόνια απουσίας appeared first on OK! Magazine.
19:58 26/08/2023

Αντίνοος Αλμπάνης: Αποκάλυψε πώς η σκυλίτσα του τον βοήθησε όταν ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο – «Είχε καταλάβει τι συνέβαινε»

okmag.gr
O Αντίνοος Αλμπάνης αποκάλυψε πως η σκυλίτσα του, η Μπλου υπήρξε μεγάλο στήριγμα στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την υγεία του. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πλάνα με ουρά» και περιέγραψε πώς ο αγαπημένος του τετράποδος φίλος, τον βοήθησε όταν ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο. «Είχε καταλάβει τι συνέβαινε στο σπίτι. Είχε ρίξει πολύ τους […] The post Αντίνοος Αλμπάνης: Αποκάλυψε πώς η σκυλίτσα του τον βοήθησε όταν ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο – «Είχε καταλάβει τι συνέβαινε» appeared first on OK! Magazine.
00:58 10/07/2023

Αντίνοος Αλμπάνης: «Είχε καταλάβει την ασθένεια μου, ευλογία ότι την πέρασα μαζί της»

thecaller.gr
Ο Αντίνοος Αλμπάνης, το απόγευμα της Κυριακής, μίλησε στην εκπομπή «Πλάνα με ουρά» όταν και συνάντησε την δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη στη δημόσια τηλεόραση. Ο Αντίνοος Αλμπάνης, το απόγευμα της Κυριακής, μίλησε στην εκπομπή «Πλάνα με ουρά» όταν και συνάντησε την δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη στη δημόσια τηλεόραση. Μεταξύ άλλων, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στη σύνδεση που έχει με την σκυλίτσα του και την βοήθεια που έλαβε από εκείνη στο κομμάτι της δικής του ασθένειας. Πιο συγκεκριμένα, ο Αντίνοος Αλμπάνης […]
22:00 09/07/2023

Maestro: Ο Αντίνοος Αλμπάνης επέστρεψε στους Παξούς για το δεύτερο κύκλο της σειράς

Newsbeast.gr
Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς Maestro έχουν ήδη ξεκινήσει με τους ηθοποιούς να βρίσκονται ο ένας μετά τον άλλον στους μαγευτικούς Παξούς. Μετά τη Μαρία Καβογιάννη η οποία μοιράστηκε φωτογραφίες από τα γυρίσματα με τους διαδικτυακούς της φίλους, ήρθε η σειρά του Αντίνοου Αλμπάνη. Ο ηθοποιός έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς η οποία προβάλλεται πλέον και στο Netflix. Ο Αντίνοος Αλμπάνης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια σειρά από φωτογραφίες και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του: «υπάρχει ένα μέρος ψηλά στο Ιόνιο που λέγεται Παξοί ξανά εκεί για εμάς για εσάς για τη μουσική maestroinblue #season2».
23:12 17/05/2023

Αντίνοος Αλμπάνης: Όταν τελειώνει μια σχέση κουβαλάω θλίψη και ματαίωση

ieidiseis.gr
Ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε στη ζωή του και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον χωρισμό μετά από μια σχέση.Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για τη ζωή του και ξεχώρισε την πιο ξεχωριστή της στιγμή. Παραδέχτηκε πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που έπαιξε σε θεατρική παράσταση. Από εκεί και πέρα θεωρεί πως δεν έχει πια απωθημένα στα θέλω του. Σημαντικό θεωρεί πια να έχει ανθρώπους που αγαπά γύρω του. Αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Κάποιος να με προσέχει» κι ετοιμάζεται για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Maestro». Η σχέση του με τη θρησκεία έχει δυναμώσει πολύ μετά από τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του. Όπως είπε δεν πρέπει να ξεκόβουμε τελείως από την πηγή της ενέργειάς μας. Η σ
19:54 02/04/2023

Αντίνοος Αλμπάνης για την προσωπική του ζωή: «Φοβάμαι μη με απορρίψουν, γι’ αυτό τους απορρίπτω εγώ πρώτος»

tlife.gr
Για την προσωπική του ζωή και το πως βιώνει τη μοναξιά αλλά και τη συντροφικότητα, μίλησε To άρθρο Αντίνοος Αλμπάνης για την προσωπική του ζωή: «Φοβάμαι μη με απορρίψουν, γι’ αυτό τους απορρίπτω εγώ πρώτος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:00 02/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load