ΟΑΣΕ: Η Ρωσία δεν συμμετείχε στη σύνοδο που ζήτησε η Ουκρανία στο πλαίσιο του λεγόμενου “Εγγράφου της Βιέννης”
21:46 - 15/02/2022
«Δυστυχώς, αλλά χωρίς αμφιβολία δεν προκαλεί έκπληξη, η Ρωσική Ομοσπονδία δεν ήρθε σήμερα» είπε ο πρεσβευτής των ΗΠΑ.
Το άρθρο ΟΑΣΕ: Η Ρωσία δεν συμμετείχε στη σύνοδο που ζήτησε η Ουκρανία στο πλαίσιο του λεγόμενου “Εγγράφου της Βιέννης” εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΟΑΣΕ: Η Ρωσία δεν συμμετείχε στη σύνοδο που ζήτησε η Ουκρανία στο πλαίσιο του «Εγγράφου της Βιέννης»
Η Ρωσία δεν συμμετείχε σήμερα στην συνεδρίαση του ΟΑΣΕ την οποία συγκάλεσε η Ουκρανία, ζητώντας εξηγήσεις για τις μετακινήσεις ρωσικών δυνάμεων κοντά στα ουκρανικά σύνορα.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΟΑΣΕ: Η Ρωσία δεν συμμετείχε στη σύνοδο που ζήτησε η Ουκρανία στο πλαίσιο του λεγόμενου «Εγγράφου της Βιέννης»
Η Ρωσία δεν συμμετείχε σήμερα στην συνεδρίαση του ΟΑΣΕ την οποία συγκάλεσε η Ουκρανία, ζητώντας εξηγήσεις για τις μετακινήσεις ρωσικών δυνάμεων κοντά στα ουκρανικά σύνορα.
Διαβάστε το στο real.grΟΑΣΕ: Η Ρωσία δεν συμμετείχε στη σύνοδο που ζήτησε η Ουκρανία στο πλαίσιο του λεγόμενου "Εγγράφου της Βιέννης"
ΟΑΣΕ: Η Ρωσία δεν συμμετείχε στη σύνοδο που ζήτησε η Ουκρανία στο πλαίσιο του λεγόμενου "Εγγράφου της Βιέννης"ekomninou
Tue, 15/02/2022 - 23:15
Διαβάστε το στο sofokleousin.gr