Snik: «Δεν είμαι από πλούσιους γονείς… Τα παιδιά μου θα είναι»!
11:12 - 03/01/2020
Ο Snik φωτογραφίζεται και δίνει απαντήσει σε πολλά ερωτηματα που έχουμε για αυτόν!
The post Snik: «Δεν είμαι από πλούσιους γονείς… Τα παιδιά μου θα είναι»! appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Snik : Οι γονείς μου δεν ήταν πλούσιοι, τα παιδιά μου θα είναι...
O Snik μιλάει για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την επιτυχία που γνωρίζει, αλλά και για τον έρωτά του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Διαβάστε το στο tanea.grSnik: Δεν είμαι από πλούσιους γονείς, αλλά τα παιδιά μου θα είναι
Ο δημοφιλής ράπερ Snik, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μίλησε για όλα.
Ο τραγουδιστής αναφέρεται στα δύσκολα χρόνια της εφηβείας του, στο γεγονός ότι δεν προέρχεται από πλούσια οικογένεια και είναι αυτοδημιούργητος.Ο τραγουδιστής αναφέρεται στα δύσκολα χρόνια της εφηβείας του, στο γεγονός ότι δεν προέρχεται από πλούσια οικογένεια και είναι αυτοδημιούργητος.
Στη δήλωση αυτή συμπληρώνει ότι τα παιδιά του, θα μεγαλώσουν πλούσια.
Ο ράπερ προσθέτει ότι οι γονείς του είναι χωρισμένοι και εκείνος επέλεξε να μείνει με την μητέρα του, η οποία τον στήριξε αρκετά και τώρα της το ανταποδίδει. Απαντάει επίσης στην ερώτηση γιατί φοράει γούνες με την αφοπλιστική απάντηση ότι είναι κρυουλι
Διαβάστε το στο thestival.grSnik: Είμαι πολύ έξυπνος, με 200 I.Q – Δεν είμαι παιδί από πλούσιους γονείς, αλλά τα παιδιά μου θα είναι
O πιο επιδραστικός Έλληνας ράπερ απαντά σε όλα Ο Snik παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «DownTown» και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τους γονείς του που χώρισαν και για ποιο λόγο φοράει γούνα και κυκλοφορεί μαζί με πολλά άτομα. «Δεν είμαι παιδί από πλούσιους γονείς. Μακάρι να ήμουν. Τα παιδιά μου θα είναι» ανέφερε ο νεαρός […]
The post Snik: Είμαι πολύ έξυπνος, με 200 I.Q – Δεν είμαι παιδί από πλούσιους γονείς, αλλά τα παιδιά μου θα είναι appeared first on Newsone.gr.
Διαβάστε το στο newsone.grSnik: Είμαι πολύ έξυπνος, με 200 I.Q - Τα παιδιά μου θα είναι πλούσια (video)
Ο Snik παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «DownTown» και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τους γονείς του που χώρισαν και για ποιο λόγο φοράει γούνα και κυκλοφορεί μαζί με πολλά άτομα.«Δεν είμαι παιδί από πλούσιους γονείς. Μακάρι να ήμουν. Τα παιδιά μου θα είναι» ,ανέφερε ο νεαρός ράπερ και συνέχισε: «Όταν ήμουν μικρός, βοηθούσε η μαμά έμενα και τώρα που είμαι μεγάλος βοηθάω εγώ τη μαμά. Οι γονείς μου χώρισαν, επέλεξα να μείνω με τη μαμά μου, μεγάλωσα χωρίς father figure, οπότε ο δρόμος με έκανε να γίνω αυτός που είμαι. Μένω μόνος μου από τα 16. Και ήταν από επιλογή μου. Ήθελα να έχω το χώρο μου. Δεν μπορούσα να έχω τη μάνα μου στο διπλανό δωμάτιο και όταν παράτησα το σχολείο, μικρός, αποφάσισ
Διαβάστε το στο dikaiologitika.grSnik: «Δεν είμαι από πλούσιους γονείς… Τα παιδιά μου θα είναι» (φωτο)
Ο δημοφιλής ράπερ Snik, δίνει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Down Town που θα κυκλοφορήσει αύριο Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο. Ο Snik φωτογραφίζεται και δίνει απαντήσει σε πολλά ερωτηματα που έχουμε για αυτόν! Μιλάει για τους μπράβους που του χρεώνουν λέγοντας ότι μπορεί να είναι φίλοι του ενώ αποκαλύπτει ότι προέρχεται από φτωχούς γονείς προσθέτοντας ότι τα παιδιά του θα προέρχονται όμως από πολούσιους γονείς!
O γνωστός ράπερ μιλάει ακόμα για τη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και τα παιδικά του χρόνια!
Διαβάστε το στο pronews.grSNIK: «Δεν είμαι παιδί από πλούσιους γονείς. Τα παιδιά μου θα είναι»
Το Πρωινό σχολίασε την συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town που κυκλοφορεί αύριο, ο ραπερ SNIK, ο οποίος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τους γονείς του που χώρισαν και για ποιο λόγο φοράει γούνα και κυκλοφορεί μαζί με πολλά άτομα.
Δείτε το video
Διαβάστε το στο entertv.grSnik: Είμαι πολύ έξυπνος, με 200 IQ – Δεν είμαι παιδί από πλούσιους γονείς, αλλά τα παιδιά μου θα είναι
Snik: Ο διάσημος ράπερ παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε ότι έχει πολύ υψηλό IQ. Παράλληλα τόνισε ότι τα παιδιά του δεν θα έχουν οικονομικό πρόβλημα.
Διαβάστε το στο pagenews.gr