Νίκος Χορταρέας: «Πήρα την απόφαση να γίνω ιερέας από στεναχώρια»

12:22 - 16/02/2022

Μέσω Skype εμφανίστηκε ο Νίκος Χορταρέας το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον Alpha. Ο […] The post Νίκος Χορταρέας: «Πήρα την απόφαση να γίνω ιερέας από στεναχώρια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χορταρέας: Πήρα την απόφαση να γίνω ιερέας μετά από μία στεναχώρια - Φυσικά έχω τελέσει γάμους και πολλές εξομολογήσεις

«Χειροτονήθηκα κανονικά, έμενα στη Μητρόπολη Λαγκαδά και ήμουν εκεί όλη την ημέρα», αποκάλυψε

Διαβάστε το στο

Νίκος Χορταρέας: Πήρα την απόφαση να γίνω ιερέας από στεναχώρια – Έχω τελέσει γάμους και έκανα εξομολογήσεις

Ο Νίκος Χορταρέας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εκεί που με δέχθηκαν, με ήξεραν πάρα πολλά χρόνια και έβλεπαν ότι είμαι στην εκκλησία συνέχεια. Ήξεραν ότι τελείωσα την αρχιερατική σχολή, ανεξάρτητα από την αστρολογία που έκανα. Μετά από μια στεναχώρια που πήρα, έτσι πήρα την απόφαση να σταματήσω την αστρολογία. Κουράστηκα και λίγο, πέρασαν και τα χρόνια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Χορταρέας: "Πήρα την απόφαση να γίνω ιερέας από στεναχώρια"

"Λειτούργησα σε πολλές ενορίες και με μεγάλη επιτυχία"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο