Ουκρανία: Αποσύρεται η Αlina Pash από την Eurovision - Κατηγορείται ότι τραγούδησε στη Ρωσία

17:30 - 16/02/2022

Εκτός Eurovision θα μείνει η Alina Pash που θα εκπροσωπούσε την Ουκρανία καθώς η τραγουδίστρια κατηγορήθηκε ότι έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε ρωσικά εδάφη. Η ίδια ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την εκπροσώπηση της Ουκρανίας: «Δεν μου αρέσει αυτός ο διαδικτυακός πόλεμος και το μίσος. Ο κύριος πόλεμος είναι οι ξένοι που ήρθαν στη χώρα μου το 2014. Δεν θέλω να είμαι μέρος αυτής της βρόμικης ιστορίας. Με βαριά καρδιά, αποσύρομαι ως εκπρόσωπος της Ουκρανίας στη Eurovision. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν και με βοήθησαν, όλους όσοι δεν κουτσομπόλεψαν, άκουσαν το τραγούδι μου και κατάλαβαν το μήνυμά μου. Ευχαριστώ! Η ιστορία συνεχίζεται μαζί σας και είναι στο χέρι μας να αποφασίσουμε πώ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις