MasterChef: Αποχώρησε εκτάκτως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος – «Έχω πάθει σοβαρή ζημιά»

22:00 - 16/02/2022

Εκτός MasterChef ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο οποίος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αποχώρησε από το πλατό To άρθρο MasterChef: Αποχώρησε εκτάκτως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος – «Έχω πάθει σοβαρή ζημιά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Master Chef: Αποχώρησε εκτάκτως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

«Έχω πάθει μια σοβαρή ζημιά στο χέρι και θα σας αφήσω με τον Σωτήρη και τον Πάνο» είπε ο  Λεωνίδας Κουτσόπουλος 

Διαβάστε το στο

Αποχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από το MasterChef – Τι έχει συμβεί

Ο αγαπημένος σεφ αναγκάστηκε να φύγει από τα γυρίσματα την ώρα που οι παίκτες διαγωνίζονταν στην πρώτη ομαδική δοκιμασία.

Διαβάστε το στο

Master Chef: Αποχώρησε εκτάκτως ο Κουτσόπουλος απο την ομαδική δοκιμασία  – Τι συνέβη

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποχώρησε από το Master Chef και ζήτησε την κατανόηση των παικτώνΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

MasterChef: Εκτός και απόψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κατά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef, λίγο πριν ξεκινήσει η δοκιμασία πήρε το λόγο και απευθυνόμενος στους παίκτες ανακοίνωσε πως πρέπει να φύγει εκτάκτως. Ο λόγος ήταν πως δεν ένιωθε καλά. «Έχω να σας πω ότι θα σας αφήσω στα έμπειρα χέρια του Σωτήρη και του Πανούλη. Έχω πάθει μία σοβαρή ζημιά στο χέρι και θα σας ξαναδώ αύριο εγώ. Εντάξει;» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στους αρχηγούς των δυο ομάδων και αποχώρησε.  Στην έναρξη του επεισοδίου του MasterChef το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (17/02), ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να ενημερώσει τους παίκτες για την απουσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο σεφ, ο καλός του φίλος θα α

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αποχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από το MasterChef – Τι συνέβη

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποχώρησε από το MasterChef και ζήτησε την κατανόηση των παικτών.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Master Chef: Αποχώρησε εκτάκτως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Τι συνέβη

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναγκάστηκε να φύγει από τα γυρίσματα του Master Chef την ώρα που οι παίκτες διαγωνίζονταν στην πρώτη ομαδική δοκιμασία. «Θα σας αφήσω στα έμπειρα χέρια του Σωτήρη και του Πανούλη. Έχω πάθει μια σοβαρή ζημιά στο χέρι και θα σας αφήσω με τον Σωτήρη και τον Πάνο... The post Master Chef: Αποχώρησε εκτάκτως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Τι συνέβη appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

MasterChef 2022: Αποχωρήσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο αγαπημένος σεφ αναγκάστηκε να φύγει από τα γυρίσματα την ώρα που οι παίκτες διαγωνίζονταν στην πρώτη ομαδική δοκιμασία. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διέκοψε προκειμένου να ανακοινώσει την έκτακτη αποχώρησή του από τα γυρίσματα, μετά από έντονους πόνους στο χέρι του. Τι ανέφερε «Θα σας αφήσω στα έμπειρα χέρια του Σωτήρη και του Πανούλη. Έχω πάθει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

ΜasterChef: Αποχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εκτάκτως

Η πρώτη ομαδική δοκιμασία ήταν καθ’ όλα έτοιμη για πάρει μπρος στο MasterChef αλλά κάποιος θα απουσίαζε και δεν ήταν […] The post ΜasterChef: Αποχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εκτάκτως appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Αποχώρησε εκτάκτως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από το πλατό του MasterChef – Τι συνέβη (βίντεο)

Ομαδική δοκιμασία στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef με δύο αντί για τρεις κριτές. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέφερε πως πρέπει να αποχωρήσει εκτάκτως εξηγώντας πως έχει υποστεί μία σοβαρή ζημιά στο χέρι του. «Να πω το εξής. Θα σας αφήσω στα έμπειρα χέρια του Σωτήρη και του Πανούλη. Έχω πάθει μια σοβαρή ζημιά με το χέρι. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Masterchef: Εκτός εκπομπής ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Τι έχει συμβεί

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αιφνιδίασε τους πάντες στο MasterChef! Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

MasterChef 6: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποχώρησε από την δοκιμασία – «Έχω μια σοβαρή ζημιά στο χέρι»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποχώρησε εκτάκτως από την ομαδική δοκιμασία του MasterChef 6, επειδή έπαθε κάτι στο χέρι του. [ΒΙΝΤΕΟ]

Διαβάστε το στο neolaia.gr

MasterChef: H αποχώρηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου από το reality μαγειρικής

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το σημερινό επεισόδιο του MasterChef. Ένα πρόβλημα με το χέρι τον οδήγησε στην αποχώρηση από την ομαδική δοκιμασία το reality μαγειρικής. Ο γνωστός σεφ αποχώρησε εκτάκτως, αφού όπως εξήγησε στους παίκτες έπαθε κάτι στο χέρι του και δεν μπορούσε να παραμείνει στο στούντιο. «Αφού ζητήσαμε από τους συμπαίκτες σας να […] The post MasterChef: H αποχώρηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου από το reality μαγειρικής appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της