Μπογδάνος «καρφώνει» Γεραπετρίτη: Με έστειλε στη συγκέντρωση του Κασιδιάρη

01:54 - 17/02/2022

Σάλος από τη δήλωση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος σε συνέντευξή του είπε ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης τον έστειλε σε συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας ενάντια στους πρόσφυγες, στην οποία συμμετείχε και ο χρυσαυγίτης Κασιδιάρης Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Κόντρα» είπε ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης, στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του είπε […] The post Μπογδάνος «καρφώνει» Γεραπετρίτη: Με έστειλε στη συγκέντρωση του Κασιδιάρη appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο militaire.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ο Γεραπετρίτης μου επέτρεψε να πάω στη συγκέντρωση του Κασιδιάρη

Όταν τον Ιούλιο του 2020 ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βουλευτής της ΝΔ ακόμα, είχε εμφανιστεί σε συγκέντρωση του Ηλία Κασιδιάρη στην πλατεία Βικτωρίας, είχαν προκληθεί οργισμένες αντιδράσεις. Τώρα, εκείνος υποστηρίζει ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης του είχε δώσει… άδεια. Η συγκέντρωση που είχε κάνει το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη κατά των μεταναστών είχε γίνει στην πλατεία Βικτωρίας. ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ο Γεραπετρίτης μου επέτρεψε να πάω στη συγκέντρωση του Κασιδιάρη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μπογδάνος: Ο Γεραπετρίτης μου είπε να πάω στη συγκέντρωση που συμμετείχε ο Κασιδιάρης

O κ. Μπογδάνος σημείωσε ότι «κατέβηκε» με δική του επιθυμία αλλά με την έγκριση του υψηλόβαθμου κυβερνητικού στελέχους.

Διαβάστε το στο

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ο Γεραπετρίτης μου επέτρεψε να πάω στη συγκέντρωση του Κασιδιάρη (VID)

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra24 και στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη, ο κ. Μπογδάνος, ο οποίος έχει πλέον διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος σε εκείνη την εκδήλωση σημείωσε ότι «κατέβηκε» με δική του επιθυμία αλλά και με την έγκριση του υψηλόβαθμου κυβερνητικού στελέχους. «Οι πολίτες που την διοργάνωσαν (την συγκέντρωση) θα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Μπογδάνος «καρφώνει» Γεραπετρίτη για τη ρατσιστική συγκέντρωση στην Πλατεία Βικτωρίας (video)

«Μου είπε Κωνσταντίνε, "ναι, κατέβα"»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Κ.Μπογδάνος: «Ο Γ.Γεραπετρίτης με έστειλε σε συγκέντρωση με τον Η.Κασιδιάρη»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που πρόσφατα διαγράφηκε από την ΚΟ της ΝΔ, «κάρφωσε» τον Γιώργο Γεραπετρίτη, υποστηρίζοντας ότι τον έστειλε στις 15 Ιουλίου του 2020 σε συγκέντρωση στην οποία συμμετείχε ο Ηλίας Κασιδιάρης.  «Η συγκέντρωση ήταν στις 6 το απόγευμα. Εγώ στις 4:30 πήγα στο γραφείο του, στο Μέγαρο Μαξίμου. Και του είπα: Κύριε υπουργέ, πιεζόμαστε στην Αθήνα, οι πολίτες αισθάνονται μόνοι τους απέναντι στα άκρα και απέναντι στις επιπτώσεις του λαθρομεταναστευτικού τις οποίες δεν έχουν περιορίσει. Τι θα κάνουμε; “Κωνσταντίνε, ναι κατέβα“». Και όπως εξήγησε ο ίδιος, ο κ. Γεραπετρίτης του είπε: «Πήγαινε εσύ εκεί ακριβώς επειδή μπορεί να είναι και τα άκρα και δεν πρέπει οι πολίτες να είναι απροστά

Διαβάστε το στο pronews.gr

Μπογδάνος: Ο Γεραπετρίτης μου είπε να πάω στη συγκέντρωση που συμμετείχε ο Κασιδιάρης (VIDEO)

Τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, έδειξε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ως τον άνθρωπο που του έδωσε την άδεια να συμμετάσχει στη ρατσιστική εκδήλωση κατά τον μεταναστών στην πλατεία Βικτωρίας τον Ιούλιο του 2020 στην οποία συμμετείχε ο χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra24 και στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη, ο κ. Μπογδάνος, ο οποίος έχει πλέον διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος σε εκείνη την εκδήλωση σημείωσε ότι «κατέβηκε» με δική του επιθυμία αλλά με την έγκριση του υψηλόβαθμου κυβερνητικού στελέχους. https://www.youtube.com/watch?v=1I_BDACSZXA «Οι πολίτες που την διοργάνωσαν (την συγκέντρωση) θα βρισκόντουσαν σάντ

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ militaire.gr

Ούρσουλα σ’ άρεσε η συφωνία με τον Ντόναλντ; ΣΤΑΘΗΣ

26 Απριλίου σαν σήμερα: 1937 Γκουέρνικα και 1986 το Τσέρνομπιλ

Στα δημόσια νοσοκομεία εργαζόμενοι πεθαίνουν, ιατροί εφημερεύουν 36 ώρες σερί αλλά ο Γεωργιάδης τα βρίσκει όλα καλά

Η εβδομάδα που πέρασε μέσα από τα σκίτσα του ΣΤΑΘΗ

ΣΤΑΘΗΣ: Πέραν του κατευνασμού…Το σκίτσο της ημέρας

11 Μαρτίου σαν σήμερα: 1985 ο Γκορμπατσόφ εκλέγεται ΓΓ του Κομμουνιστικού κόμματος Σοβ. Ένωσης