Κατερίνα Καραβάτου σε Κέισι Μίζιου: “Αυτό δεν μου άρεσε καθόλου”!

13:15 - 03/01/2020

Η Κέισι Μίζιου πραγματοποίησε την πρώτη της επίσκεψη μετά το τέλος του GNTM, Στη φωλιά των Κου Κου. Η φιναλίστ του […] The post Κατερίνα Καραβάτου σε Κέισι Μίζιου: “Αυτό δεν μου άρεσε καθόλου”! appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καραβάτου σε Κέισι Μίζιου: Αυτό δεν μου άρεσε καθόλου (VIDEO)

Στη φωλιά των Κου Κου βρέθηκε καλεσμένη Κέισι Μίζιου. Η φιναλίστ του GNTM μίλησε για όλα. Η καταγωγή της, τα παιδικά χρόνια, η απόφαση να μπει στο GNTM, ο σύντροφός της και οι στιγμές της μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model. «O Δημήτρης δεν πέταξε και τη σκούφια του όταν έμαθε πως θα πάω στο GNTM… Όταν τον είδα στο GNTM νόμιζα πως κάποιος μου κάνει πλάκα, δεν το πίστευα. Κλείσαμε ενάμιση χρόνο μαζί, αλλά έξι μήνες ήμουν στο παιχνίδι. Είναι σαν να ξεκινήσαμε από την αρχή. Σκέφτομαι το μέλλον μου με τον Δημήτρη και μια κοινή πορεία. Είμαστε ερωτευμένοι και κάποια στιγμή, εφόσον έρθουν όλα καλά, θα δούμε. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είμαι εγώ καλά ψυχικά, γιατί στην αρχή ήμουν πολύ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο