Σίσσυ Χρηστίδου για την υπόθεση στην Πάτρα – «Προτιμώ να έχω σιωπήσει για έναν δολοφόνο παρά να κατηγορήσω άδικα»

17:50 - 17/02/2022

Τα όσα δήλωσαν οι γονείς των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου για την υπόθεση στην Πάτρα – «Προτιμώ να έχω σιωπήσει για έναν δολοφόνο παρά να κατηγορήσω άδικα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σίσσυ Χρηστίδου για υπόθεση των 3 κοριτσιών στην Πάτρα: «Προτιμώ να έχω σιωπήσει για έναν δολοφόνο, παρά να κατηγορήσω άδικα»

Έντονα σχολιάστηκαν στα social media όσα δήλωσαν στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη οι γονείς των τριών κοριτσιών που πέθαναν σε διάστημα τριών χρόνων. Θέση για τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στα μέσα της κοινωνικής δικτύωσης πήρε και η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ένα μήνυμα, μέσα από το οποίο […] The post Σίσσυ Χρηστίδου για υπόθεση των 3 κοριτσιών στην Πάτρα: «Προτιμώ να έχω σιωπήσει για έναν δολοφόνο, παρά να κατηγορήσω άδικα» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Χρηστίδου για υπόθεση στην Πάτρα – «Προτιμώ να έχω σιωπήσει για έναν δολοφόνο παρά να κατηγορήσω άδικα»

Τα όσα δήλωσαν οι γονείς των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα στην πρώτη τους συνέντευξη σχολιάστηκαν έντονα στο διαδίκτυο.

Διαβάστε το στο

Χρηστίδου για υπόθεση στην Πάτρα: «Προτιμώ να έχω σιωπήσει παρά να κατηγορήσω άδικα»

Τα όσα δήλωσαν οι γονείς των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα στην πρώτη τους συνέντευξη σχολιάστηκαν έντονα στο διαδίκτυο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σίσσυ Χρηστίδου για νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Προτιμώ να έχω σιωπήσει για έναν δολοφόνο παρά να κατηγορήσω άδικα»

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να σχολιάσει όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πόσοι εξυπνάκηδες, εγκληματολόγοι, δικαστές Χριστέ μου εδώ μέσα.. Εγώ πάντως προτιμώ να έχω σιωπήσει για ένα δολοφόνο κ αν αποδειχτεί η ενοχή του να νιώσω αφελής, παρά να κατηγορήσω άδικα ένα άνθρωπο που έχασε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σίσσυ Χρηστίδου για την υπόθεση στην Πάτρα – «Προτιμώ να έχω σιωπήσει για έναν δολοφόνο παρά να κατηγορήσω άδικα»

Τα όσα δήλωσαν οι γονείς των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα στην πρώτη τους συνέντευξη σχολιάστηκαν έντονα στο διαδίκτυο. Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να σχολιάσει όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, ζητώντας από όλους να σιωπήσουν. «Πόσοι εξυπνάκηδες, εγκληματολόγοι, δικαστές Χριστέ μου εδώ […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της