Φοίβος: Ο λόγος που πήρε «διαζύγιο» με τη Δέσποινα Βανδή και η εξομολόγηση για τη σύζυγό του

01:28 - 18/02/2022

Ο Φοίβος βρέθηκε καλεσμένος για πρώτη φορά στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για όλα To άρθρο Φοίβος: Ο λόγος που πήρε «διαζύγιο» με τη Δέσποινα Βανδή και η εξομολόγηση για τη σύζυγό του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φοίβος: Ο λόγος για το καλλιτεχνικό «διαζύγιο» με την Δέσποινα Βανδή - Δείτε βίντεο

«Φαντάζεσαι να τρως κάθε μέρα επί 17 χρόνια μακαρόνια με κιμά;» αναρωτήθηκε ο επιτυχημένος συνθέτης και στιχουργός

Διαβάστε το στο

Φοίβος: Γι’ αυτό «χώρισα» καλλιτεχνικά με την Δέσποινα Βανδή – Η αποκάλυψη για το «Gucci Φόρεμα»

Ο συνθέτης Φοίβος αποκάλυψε γιατί πήρε «διαζύγιο» από την Δέσποινα ΒανδήΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Φοίβος: Η συνεργασία και ο λόγος πίσω από το «διαζύγιο» με τη Δέσποινα Βανδή

Ο Φοίβος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Πέμπτης (17/2) σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις. Ο κορυφαίος συνθέτης αφηγήθηκε τη διαδρομή του και το πώς άφησε την Νομική για να κυνηγήσει τα όνειρά του και να ασχοληθεί με τη μουσική. Οι καλλιτέχνες που τον πίστεψαν, τα τραγούδια που άφησαν εποχή και η αιτία του καλλιτεχνικού του διαζυγίου με τη Δέσποινα Βανδή. «Πάντα είμαι ανασφαλής, ένας καλλιτέχνης δεν απαλλάσσεται ποτέ από την ανασφάλειά του. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω δικηγόρος, μπήκα από τους πρώτους στην Νομική. Είπα στον πατέρα μου ότι θέλω να γίνω ντράμερ σε σκυλάδικο. Υπήρχε μια φημολογία κόντρας με τον Νίκο Καρβέλα, δεν ίσχυε τίποτα. Οι πρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φοίβος: Ο λόγος για το καλλιτεχνικό «διαζύγιο» με την Δέσποινα Βανδή

Ο Φοίβος ήταν καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο επιτυχημένος συνθέτης και στιχουργός μίλησε ανάμεσα σε άλλα για τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσε με την Δέσποινα Βανδή αλλά και τον λόγο που επήλθε το «διαζύγιο» στη συνεργασία τους.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ο Φοίβος ήταν καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο επιτυχημένος στιχουργός μίλησε ανάμεσα σε άλλα για τις […] The post Φοίβος: Ο λόγος για το καλλιτεχνικό «διαζύγιο» με την Δέσποινα Βανδή appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ο Φοίβος αποκάλυψε τον λόγο που πήρε καλλιτεχνικό «διαζύγιο» με την Δέσποινα Βανδή

Ο Φοίβος βρέθηκε στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσε με την Δέσποινα Βανδή αλλά και τον λόγο που επήλθε το «διαζύγιο» στη συνεργασία τους. «Τα αισθήματα με την Δέσποινα είναι αμοιβαία κι εξακολουθώ να τα αισθάνομαι κι εγώ για αυτήν. Έχεις κάποιο αγαπημένο φαγητό;» είπε ο Φοίβος απευθυνόμενος στον Νίκο Χατζηνικολάου και συνέχισε: «Φαντάζεσαι να τρως κάθε μέρα επί 17 χρόνια μακαρόνια με κιμά; Δεν θα έφτανε κάποια στιγμή που θα ήθελες να δοκιμάσεις κάποιο άλλο φαγητό; Είναι τόσο απλό νομίζω. Η Δέσποινα ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα κι είναι κατανοητό. Εγώ είμαι διαφορετικής οπτικής, πιο επαγγελματικής. Δηλαδή είμαι του

Διαβάστε το στο pronews.gr

Φοίβος: Μιλάει για το καλλιτεχνικό «διαζύγιο» με την Δέσποινα Βανδή

«Τα αισθήματα με την Δέσποινα είναι αμοιβαία κι εξακολουθώ να τα αισθάνομαι κι εγώ για αυτήν. Έχεις κάποιο αγαπημένο φαγητό;» είπε ο Φοίβος απευθυνόμενος στον Νίκο Χατζηνικολάου και συνέχισε: «Φαντάζεσαι να τρως κάθε μέρα επί 17 χρόνια μακαρόνια με κιμά; Δεν θα έφτανε κάποια στιγμή που θα ήθελες να δοκιμάσεις κάποιο άλλο φαγητό; Είναι τόσο απλό νομίζω. Η Δέσποινα ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα κι είναι κατανοητό. Εγώ είμαι διαφορετικής οπτικής, πιο επαγγελματικής. Δηλαδή είμαι του δόγματος ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις. Είμαι πιο ψυχαναγκασμένος και σταθερός. Ο καλλιτέχνης όμως θέλει να ψάχνεται και πολύ καλά έκανε» σημείωσε […] The post Φοίβος: Μιλάει για το καλλιτεχνικό «διαζ

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Φοίβος: Μιλάει για το καλλιτεχνικό «διαζύγιο» με την Δέσποινα Βανδή

Ο Φοίβος ήταν καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο επιτυχημένος συνθέτης και στιχουργός μίλησε ανάμεσα σε άλλα για τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσε με την Δέσποινα Βανδή αλλά και τον λόγο που επήλθε το «διαζύγιο» στη συνεργασία τους. «Τα αισθήματα με την Δέσποινα είναι αμοιβαία» «Τα αισθήματα με την Δέσποινα είναι αμοιβαία […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Φοίβος: Ο λόγος για το καλλιτεχνικό «διαζύγιο» με την Δέσποινα Βανδή (video)

"Φαντάζεσαι να τρως κάθε μέρα επί 17 χρόνια μακαρόνια με κιμά; Δεν θα έφτανε κάποια στιγμή που θα ήθελες να δοκιμάσεις κάποιο άλλο φαγητό;" ανέφερε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της