Δανάη Μπάρκα: Ο λόγος που βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα

12:14 - 18/02/2022

Στο Αστυνομικό Τμήμα βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Δανάη Μπάρκα η οποία κλήθηκε να περάσει To άρθρο Δανάη Μπάρκα: Ο λόγος που βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δανάη Μπάρκα: Αποκαλύπτει τον λόγο που βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα το βράδυ της Πέμπτης - Δείτε όσα δήλωσε on air - Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram

Διαβάστε το στο

Δανάη Μπάρκα: Ο λόγος που βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα

Kλήθηκε να περάσει από κατάθεση,

Διαβάστε το στο

Δανάη Μπάρκα: Γιατί πήγε το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα

Στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου βρέθηκε τη νύχτα η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα. Μάλιστα ανέβασε και ένα ποστ στο Instagram στο οποίο έλεγε πού βρισκόταν και υποσχόταν να μιλήσει στην εκπομπή της για το τι είχε συμβεί. Όπως και έκανε σήμερα στο «Πάμε Δανάη!». «Έπρεπε οι άνθρωποι που ζούμε στην πολυκατοικία μου να παρευρεθούμε για έναν λόγο στο Αστυνομικό τμήμα. Εγώ μπήκα με πάρα πολύ άγχος», είπε τονίζοντας πως οι άνθρωποι του αστυνομικού τμήματος προσπαθούσαν να την καθησυχάσουν. «Τους είπα “Θα μείνω το βράδυ στο τμήμα;” και μου απαντάει με τρομερή ηρεμία “Όχι ακόμα δεν θα χρειαστεί αυτό”. Έδωσα κατάθεση», πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα και αποκάλυψε πως τηλεφώνησε αμέσως

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δανάη Μπάρκα: Γιατί πήγε το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα

«Τους είπα “Θα μείνω το βράδυ στο τμήμα;” και μου απαντάει με τρομερή ηρεμία “Όχι ακόμα δεν θα χρειαστεί αυτό”»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της